Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért pakolják rá a szakik a...

Miért pakolják rá a szakik a szerszámaikat, nehéz vödreiket stb. az ember féltett dolgaira?

Figyelt kérdés

Mindig ezt csinálják, mintha a legértékesebb holmi a saját cucca lenne körülötte. Ma például a vadiúj, letakart wc fedélre raktak egy nehéz vödröt.

Pedig tudhatta volna, hogy a letakarással jelezni akartam, hogy kímélje.

A festéket pedig a duplán letakart mosdókagylóba öntötte.

ma 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Mert egyesek úgy gondolják, nekik mindent lehet. Egy hasonló alkalommal, amikor arra mentem haza, hogy tapétaragasztóval összekenték apám kedvenc bútorát, én kidobtam őket. Nagyon meg voltak rökönyödve, mondván, hogy "azt nem lehet". Mondom, miért nem? Megmondja, az eddigi munkáért mennyivel tartozom, összeszedik a cuccaikat és szépen kimennek az ajtón. - A munka 50%-át végezték el, szóval még jó pár száz ezret kereshettek volna...
ma 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy szakik. Ez jellemvonásbeli defekt. Bunkó parasztok. Gondolom ilyen 50 év körüli szoci maradványok, a maguk igénytelenségével és faluról hozott stílusaikkal.

(Nem a szakikat degradáltam, hanem az emberek ezen rétegét.)

ma 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Mert kifejezetten bunkó neveletlen sz.a.rháziak lettek, a többségük. Nekünk féltve gondozott növényünket b.aszták úgy odébb, hogy sírva fakadtam. Aztán amint észrevettem, mi magunk áthoztuk másik szobába. De ezt nekik kellett volna előtte szólni, hogyha útban volt. Majd az ő cuccait kell kidobálni kukába meg leönteni sz rral, aztán ahhoz vágjon jóképet. Még el se mentek, már eldöntöttük, hogy soha semmilyen munkára nem bízzuk meg ezeket..ha a mai "szakiknak" ez a céljuk..akkor az agyuknak nagy baja van...

Már csak azt tudom mondani, hogy rájuk kell szólni, meg megmondani nekik, hogy ettől a viselkedéstől nem lesznek valakik.

20 éve még nem így volt, én tudom, tisztelettel viselkedtek, még a cipőjüket is le akarták venni, meg pár éve még volt olyan, akik cipővédőt vettek fel. Valamint voltak vállalkozók a rokonságban, a szaktudásuk mellett udvariasak voltak, szerették is őket, és visszahívták.

ma 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
ha jah egy wc fedél nagy érték, 500ft a kinaiban
ma 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha letakartad, akkor nem gondolom ekkora problémának.

Nálunk a teraszon a szőnyegre hajigáltak csomó mindent, miközben valagnyi helyük volt az udvaron, a terasz nem szőnyeges részén és a házban is. Na ott már szóltam, hogy legyenek kedvesek vigyázni a környezetre, mert tudomásul veszem, hogy a munka kosszal jár, ki is fogok takarítani, de ne tegyenek már kárt abban, amiben nem muszáj. Aztán mikor ráadásul valaki a csikket is eldobálta, na akkor már kezdett elborulni az agyam és nagy tisztelettel bemutattam neki a szemetes nevezetű találmányt.

ma 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ácsok nálunk a kocsibejáró murvára dobálták a kiszedett szegeket, miért is lenne gond az? Azért nem volt annyira őszinte a mosoly, amikor mágnessel kellett végigmenniük a területen, amíg összeszedtek mindent.
ma 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet megoldani a fürdőszoba-felújítást, ha bent lakik az ember?

Teljes felújítást kellene csinálni, nem csak burkolatot, hanem a csöveket is kellene már cserélni, majdnem 50 évesek. Biztos lesz 1 vagy akár 2 hét is. Csakhogy ebben a családi házban lakunk, és wc meg fürdés nélkül azért kínos lenne a dolog. Ezt mások hogy...

Konyhai csaptelepet egy ember ki tudja cserélni?

Társasházban egy panelben szeretném kicserélni a konyhai csaptelepet. Most egy oktatóvideoban látom, hogy van ami két emberes, mert tartani is kell valakinek. Én egyedül élek. Menni fog?

Lépcsőjáró molnárkocsinak van értelme, ha a 4.-en újít fel az ember?

Lift nincs. Nem elektromosra gondolok, hanem a csillagkerekűre. Szerintem ugyan úgy nehéz felhúzni, de tapasztaltak véleménye érdekel.

A hálózásra nemes vakolat helyett mit lehet tenni, ami helyettesiti, és egy ember is el tudja végezni a munkát? Köszönöm a segítő válaszokat!

Ha valaki belekötne... Természetesen anyagi akadálya van, hogy most 2-3 emberrel ilyet csináltassak

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!