Miért pakolják rá a szakik a szerszámaikat, nehéz vödreiket stb. az ember féltett dolgaira?
Mindig ezt csinálják, mintha a legértékesebb holmi a saját cucca lenne körülötte. Ma például a vadiúj, letakart wc fedélre raktak egy nehéz vödröt.
Pedig tudhatta volna, hogy a letakarással jelezni akartam, hogy kímélje.
A festéket pedig a duplán letakart mosdókagylóba öntötte.

válasza:

válasza:Ennek semmi köze ahhoz, hogy szakik. Ez jellemvonásbeli defekt. Bunkó parasztok. Gondolom ilyen 50 év körüli szoci maradványok, a maguk igénytelenségével és faluról hozott stílusaikkal.
(Nem a szakikat degradáltam, hanem az emberek ezen rétegét.)

válasza:Mert kifejezetten bunkó neveletlen sz.a.rháziak lettek, a többségük. Nekünk féltve gondozott növényünket b.aszták úgy odébb, hogy sírva fakadtam. Aztán amint észrevettem, mi magunk áthoztuk másik szobába. De ezt nekik kellett volna előtte szólni, hogyha útban volt. Majd az ő cuccait kell kidobálni kukába meg leönteni sz rral, aztán ahhoz vágjon jóképet. Még el se mentek, már eldöntöttük, hogy soha semmilyen munkára nem bízzuk meg ezeket..ha a mai "szakiknak" ez a céljuk..akkor az agyuknak nagy baja van...
Már csak azt tudom mondani, hogy rájuk kell szólni, meg megmondani nekik, hogy ettől a viselkedéstől nem lesznek valakik.
20 éve még nem így volt, én tudom, tisztelettel viselkedtek, még a cipőjüket is le akarták venni, meg pár éve még volt olyan, akik cipővédőt vettek fel. Valamint voltak vállalkozók a rokonságban, a szaktudásuk mellett udvariasak voltak, szerették is őket, és visszahívták.

válasza:

válasza:Mondjuk ha letakartad, akkor nem gondolom ekkora problémának.
Nálunk a teraszon a szőnyegre hajigáltak csomó mindent, miközben valagnyi helyük volt az udvaron, a terasz nem szőnyeges részén és a házban is. Na ott már szóltam, hogy legyenek kedvesek vigyázni a környezetre, mert tudomásul veszem, hogy a munka kosszal jár, ki is fogok takarítani, de ne tegyenek már kárt abban, amiben nem muszáj. Aztán mikor ráadásul valaki a csikket is eldobálta, na akkor már kezdett elborulni az agyam és nagy tisztelettel bemutattam neki a szemetes nevezetű találmányt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Teljes felújítást kellene csinálni, nem csak burkolatot, hanem a csöveket is kellene már cserélni, majdnem 50 évesek. Biztos lesz 1 vagy akár 2 hét is. Csakhogy ebben a családi házban lakunk, és wc meg fürdés nélkül azért kínos lenne a dolog. Ezt mások hogy...
Társasházban egy panelben szeretném kicserélni a konyhai csaptelepet. Most egy oktatóvideoban látom, hogy van ami két emberes, mert tartani is kell valakinek. Én egyedül élek. Menni fog?
Lift nincs. Nem elektromosra gondolok, hanem a csillagkerekűre. Szerintem ugyan úgy nehéz felhúzni, de tapasztaltak véleménye érdekel.
Ha valaki belekötne... Természetesen anyagi akadálya van, hogy most 2-3 emberrel ilyet csináltassak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!