Lindab cserepeslemezről tapasztalat?

válasza:5 éve cseréltük nagyon szép cserepes lemezre.A nevét nem tudom,cseh gyártmány volt .Ára talán harmada volt a Lindáb nak.Minden idom kapható hozzá .Semmi gondunk nincs vele .
Előtte lapos pala volt,nem is kellett leszedni .
A nagy különbségek 10 év után jönnek elő. A legnagyobb ellensége az acélnak a nedvesség amitől a horganyréteg vastagsága ad védelmet. Érdemes megnézni melyik gyártónál mit írnak a termékről, a Lindabnál ez a horganyréteg 275g/m2 ami normál korróziós környezetben 45-50 év alatt tűnik el az acélról.
A Lindabnak a legújabb cserepeslemeze az LPA-L névre hallgat ami egy alacsonyhullámú (24mm) nagyon esztétikus cserepeslemez. Vastagsága 0,5mm ami ilyen alacsony hullámnál fontos tényező az állékonyság miatt. Jó a mérettartása és nem csavarodik, könnyű szerelni. Akciós időszakokban kifejezetten jó áron kapható.
Még egy dolog: fontos jó bádogos-szakembert keresni hozzá. A Lindab kereskedésekben tudnak ajánlást tenni a műszaki segítség mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Néhány napja arra a felfedezésre jutottam, hogy megtámadtak bennünket az ágyi poloskák, amiket jelenleg gőzerővel próbálok irtani. Az egyik blogon azt találtam, hogy ha zárt térbe kiteszünk egy tálba szalmiákszeszt, attól elhullanak a kis dögök. Valakinek esetleg van...
Tapasztalat?
95ezer ft volt, igaz, több vízfolt is van rajta, de nem ez a lényeg, hanem hogy a 25év garancia által vajon kicserélik-e? Rendeltetésszerűen használtuk, a rugók két oldalt elkezdtek megnyúlni.
Láttam nem egy helyen és "riasztóan" olcsó. Én speciel 2 tonnás krokodil emelőt néztem magamnak, de egyéb szerszámok is érdekelnének belőle, ha ennyire jó áron, aránylag kulturált darabokhoz hozzá lehet jutni. Ha valakinek van bármiféle tapasztalata, kérem ossza meg velem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!