Szalmiákszesz ágyi poloska ellen?

válasza:A szalmiákszesz nem poloskairtó szer , nem fog semmit érni . Itt láthatod a poloskairtó szereket , de javaslom , hogy mivel ezek a szerek nem házilagos irtásra készültek , bízz meg egy szakembert .
Itt olvashattál a poloskáról , és ezeket a szereket használják ellenük :
Javaslom azonban , hogy mivel ezek a szerek nem házilagos felhasználásra készülnek , bízz meg egy poloskairtással foglalkozó szakembert .

válasza:Elnézést , az első link helyesen :

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mai nap felfedeztük hogy ágyi poloskával fertőzött az egyik szobánk. Gyorsan lefújtuk Cobra spray-vel, ami elvileg használ ellene, de az interneten utánaolvastam, és elvileg nem hatásos. Valamint olvastam, hogy a Biokill is alkalmas lehet erre a célra. Valakinek van esetleg tapasztalata ez ügyben?
most van az az idejük hogy bejönnek a szobába. utálom őket,inkább nem is megyek be a szobába ha ott vannak. esetleg domestos? vagy légy irtó szer? szúnyogháló nem lehetséges,mert erkéjajtó van és egy nagy ablak.(kb.1 négyzetméter) nem sokról lenne szó,csak 1-2 ről ha...
Van valamilyen olcsó módszer, amivel el lehetne távolítani a kis vérszívókat? Sajnos nekem nincsen pénzem a drága írtásra. Úgy tudom, emberi vérre mennek, tegyek ki a véremből egy kicsit egy edénybe, hátha belefulladnak?? :D
Vajon elriasztja őket?
tudtok valami jo tuti ellenszert?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!