Mennyibe kerülne egy központi fűtés egy turbó gázkazánnal 62 nm-es tégla társasházban? A lakás konyha, előszoba, fürdőszoba, wc és 2 szobából áll. Tervezés, engedélyezés, anyag, munkadíj? Aki mostanában csináltatott ilyet kérem segítsen!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Abszolút nem tudom az árakat, csak még is ezek kb mennyibő ljönnek ki? 200.000 - 400.000 körül, vagy nagyon alacsony ár ez? Kit lehet ezzek megbízni, milyen munkást? Hol álljak nekia dolognak?
Panelházba költöztem, még nem vagyok hozzászokva, de azt hiszem sikerült felavatnom a fürdőszobát. Az alattam lakó nem volt éppen otthon, még nem tudom mit alkottam :) Van-e valami megoldás arra, hogy ha legközelebb történne hasonló baleset (akkor egy automata...
Az a helyzet, hogy egy családi házat örököltünk és itt nincs fürdőszoba, csak egy kád, és mosdókagylók. Nincs csempe sehol sem. Mennyibe kerülne szinte egy egész fürdőszoba felépítése, tehát értem itt hogy zuhany, bojler, csempék, kivezetni a csöveket stb. Válaszokat köszönöm.
Az a helyzet, hogy egy családi házat örököltünk és itt nincs fürdőszoba, csak egy kád, és mosdókagylók. Nincs csempe sehol sem. Mennyibe kerülne szinte egy egész fürdőszoba felépítése, tehát értem itt hogy zuhany, bojler, csempék, WC tartály, kivezetni a csöveket stb. Válaszokat köszönöm.
Kádkabint szeretnék venni.
Fürdőszoba felújítás során szeretnénk BIZTONSÁGOSAN megszabadulni a kb. 4 méter hosszan, a mennyezet alatt szabadon futó melegvízcső azbeszt szigetelésétől. Az Internet tele van azzal, hogy milyen káros az azbeszt és hogy szakemberrel célszerű eltávolíttatni, különben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!