Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülne egy központi...

Mennyibe kerülne egy központi fűtés egy turbó gázkazánnal 62 nm-es tégla társasházban? A lakás konyha, előszoba, fürdőszoba, wc és 2 szobából áll. Tervezés, engedélyezés, anyag, munkadíj? Aki mostanában csináltatott ilyet kérem segítsen!

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 05:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy egyszerűbb kazánnal, radiátorokkal, gáz terv, engedélyel kb 700- 800 ezerrel számolni kell, persze függ a csövek fajtájától is.
2013. szept. 27. 13:00
 2/2 valook válasza:
Most csináltam: 1milla
2013. okt. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Mennyibe kerül egy 50 m2 panel felújítása részekre bontba? Teljes vízvezeték átnézés, rengeteg nem működő konnektor, fürdőszoba csempézése, új...

Abszolút nem tudom az árakat, csak még is ezek kb mennyibő ljönnek ki? 200.000 - 400.000 körül, vagy nagyon alacsony ár ez? Kit lehet ezzek megbízni, milyen munkást? Hol álljak nekia dolognak?

Fürdőszobába eláztatáskor automatikusan bekapcsoló szivattyút hogyan lehet kreálni?

Panelházba költöztem, még nem vagyok hozzászokva, de azt hiszem sikerült felavatnom a fürdőszobát. Az alattam lakó nem volt éppen otthon, még nem tudom mit alkottam :) Van-e valami megoldás arra, hogy ha legközelebb történne hasonló baleset (akkor egy automata...

Mennyibe kerülne így a fürdőszoba?

Az a helyzet, hogy egy családi házat örököltünk és itt nincs fürdőszoba, csak egy kád, és mosdókagylók. Nincs csempe sehol sem. Mennyibe kerülne szinte egy egész fürdőszoba felépítése, tehát értem itt hogy zuhany, bojler, csempék, kivezetni a csöveket stb. Válaszokat köszönöm.

Mennyibe kerülne a fürdőszoba?

Az a helyzet, hogy egy családi házat örököltünk és itt nincs fürdőszoba, csak egy kád, és mosdókagylók. Nincs csempe sehol sem. Mennyibe kerülne szinte egy egész fürdőszoba felépítése, tehát értem itt hogy zuhany, bojler, csempék, WC tartály, kivezetni a csöveket stb. Válaszokat köszönöm.

Azbesztmentesítés - milyen cég?

Fürdőszoba felújítás során szeretnénk BIZTONSÁGOSAN megszabadulni a kb. 4 méter hosszan, a mennyezet alatt szabadon futó melegvízcső azbeszt szigetelésétől. Az Internet tele van azzal, hogy milyen káros az azbeszt és hogy szakemberrel célszerű eltávolíttatni, különben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!