Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi időt kell várni a...

Mennyi időt kell várni a járólap lerakása után, hogy rámehessen az ember?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Fűtött helyiségben akár már másnap rámehetsz.

De biztosabb a 2 nap. :)

2014. jan. 23. 06:20
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Nekünk 24 óra volt. Igaz, kénytelenek voltunk rámenni, mert wc-re és fürdeni el kellett jutnunk. Szerencsére nem lett baj.

Nyárra tervezem a wc - fürdő felújítást.. hát érdekes lesz, hogyan oldjuk meg a napi (többszöri) szükségletünket.

2014. jan. 23. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Léteznek olyan ragasztók, amik 2-3-4 óra múltával járhatóak.

Mondjuk meg is kérik az árát.

Vagy csinálhatod azt is, hogy helyenként 1-1 lapot visszaszedsz és oda lépsz, ha menni kell. Másnap berakod azokat a lapokat, megjelölöd és kész.

2014. jan. 23. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mivel nálunk is wc csempèzès volt inkább drágább ragasztót kèrtem,ès este (a legszèlsőket leszámítva) járható lett az 1 nègyzetmèter.
2014. jan. 26. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére én használhatom az udvari budit, de okt. végén már kicsit hideg
2014. okt. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Az olcsó járólap csúszós lesz?

Most pvc van a konyhában, ezt szeretném lecserélni, de csak a legolcsóbb járólapot tudom megengedni magamnak, mert rájön még a szakember, aki lerakja. Szerintetek ez nagyon csúszós? Szomszédomék is ugyanilyen olcsóval rakatták le, és azt mondták, simán elcsúszik rajta...

Vettem ma egy járólapot (Cerdomus Stage Pointe) Az üzletben azt mondták ehhez nem kell fuga! Mivel annyira tökéletesen van kezelve vagy levágva a...

DE! Aki rakja azt mondta,hogy még csak nem is hallott ilyet!Az üzletben azt mondták,hogy csak oda kell fuga ahol nem illeszkedne mm pontosan!Kinek higyjek?Ez lenne az!

Tudtuk olyan szakit aki panelban páraelszívó kivezetésében tud segíteni?

Egészen konrétan lyukat kéne vágni a falba, ehhez keresek embert. Aki csináltatott már ilyesmit, vagy van kontakja help pls :)

Padlófűtés járólap kontra padlószőnyeg?

Sziasztok! Padlófűtés van a házban, járólappal -a szobákban is. Most olvastam itt -valahol-, hogy valaki ajánlott padlószőnyeget helyette. Elképzelésem szerint egy padlószőnyeget sokkal hamarabb felmelegít mint a járólapot. Akkor miért használnak járólapot és miért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!