Hungarocell lapot lehet ragasztani csemperagasztóval?
Figyelt kérdés
Az ablak felett és mellett le lett verve a vakolat 15cm szélesen, síkjában és horizontálisan is. Az ablak ki lett cserélve régebben, így van hely, hogy hungarocell lapokat ragasszak a vakolat helyére és arra klinger lapokat burkoljak körbe, A kérdés, hogy a lapot csemperagasztóval, vagy a nikecell ragasztóval tegyem.e fel? Gondolom a csemperagasztó erősebb és a klinger lapokat jobban fogja tartani a nikecell, ha csemperagasztóval ragasztom fel a nikecellt is2015. márc. 31. 12:29
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem használj inkább nikecell ragasztót. A lap/csempe azért ragad a felülethez, mert hozzáköt a a nedves ragasztó a hátlaphoz, a hungarocell viszont nem tudja beszívni a vizet, ezért nem lesz olyan erős a kötés. A nikecell ragasztó más elven működik.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:teljesen jó a csemperagasztó , A hungarocell pedig igenis be tudja szívni a vizet
3/3 A kérdező kommentje:
XD ))
2015. márc. 31. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Climapor XPS 7mm belső fali szigetelőlapról mi a véleményetek?
Külső szigetelést nem tudom megoldani, belülről kell valamit kitalálnom..
Ezt nem tiltja valami jogszabály?
A társasház nincs leszigetelve, de egy lakó meg le akarja a saját homlokzatát, akkor tehet ilyet? Mert ha igen a nyáron megcsináljuk mi is. Az istenverte szomszédok állandóan leszavazzák a lépcsőház leszigetelését. Én nem akarok az idióták miatt állandóan fűteni, ha...
Hungarocell vagy közetgyapot a jobb?
Panelprogrammal hungarocell szigetelést akarnak kőzetgagypott helyett ,mert azt mondta a kivitelező ,hogy az jobb. Én pont forditva tudom.
Hungarocell szegőt hogy lehet ívbe meghajlítani?
törés és vágás nélkül hogyan lehet?
Behorpad beltéri hungarocell szigetelést lehet glettelni?
Mivel és hogyan?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!