Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Eco-Zash mosógolyóról személye...

Eco-Zash mosógolyóról személyes tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 22:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

LUX porszívók? Tapasztalat?

most volt nálunk egy lux üzletkötő. iszonyat jó porszívót mutatott, a szőnyegből kiszedett annyi port, amennyi egy homokozóba is elég lenne. a kutyaszőrt, ami hetek alatt épült a szőnyeg mélyére, kb két perc alatt szedte össze. az ár: akciósan 48 x 6500 forint, és ez...

Mosógolyóról vélemények?

Mivel vagy 9 ezer Ft, gondoltam kikérem mások véleményét, mielőtt vennék egyet...

Ruhák illatosítása? Ehhez mit szóltok? Valami tapasztalat?

tegnap az uram vett valami kapszulás arielt. jó illata van, gondoltam beteszem a ruhák közé a szekrénybe. tudom, mosásra kéne használni, ennek is eljön az ideje, a régi mosószer még nem fogyott el. nem fog kilyukadni és kifolyni? használtátok már így? köszi a válaszokat :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!