Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Téli szövet kabátomat szeretné...

Téli szövet kabátomat szeretném kimosni, mit tanácsoltok hány fokon, milyen mososzerrel? Most hamar megszáradna ilyem melegbe

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én gyapjúprogramon szoktam általános mosóporral.
2011. júl. 10. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A szövetkabátot jobb lesz tisztítóba vinni. A kínai kabátkákat, dzsekiket, azonban 30 -40 fokon lehet mosni.
2011. júl. 10. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kézzel mosnám,aztán felakasztanám egy vállfára,úgy zuhanyoznám ki belőle a mosószert és nem hiszem,hogy használnék öblítőt,maximum kevés ecetet(mert,ha az öblítőt nem sikerül teljesen kiöblítenem belőle,foltos-"poros" lehet)A kád felett hagynám teljesen kicsepegni,utána mehetne a levegőre.
2011. júl. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Ezermesterek, ötletzsákok, mit tanácsoltok?

Szükségem lenne egy maszkra/szemvédőre, ami nem engedi, hogy alvás közben gyűrjem az arcom. Sajnos nem tudok a hátamon aludni, és valahogy mindig úgy fúrom a párnába a fejem, hogy a szemem alatt nagyon csúnyán függőleges ráncok alakulnak ki. A síszemüveg (kivett...

Mit tanácsoltok?

Vettem egy konvektort használtan, viszont az előző tulaj cigizett! Hiába takarítottam Domestossal meg bármivel ahogy fel lett szerelve és be lett gyújtva rohadt büdös cigiszag van! Mit csináljak?

Narancssárga-sárga kombicióhoz milyen színű konyhabútor illik?

Amerikai konyha és a fa nem tetszik. Mit tanácsoltok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!