Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A házi sütés-főzés közben az...

A házi sütés-főzés közben az alufóliának a fényes-vagy matt felülete van felül? - amikor a tepsit beborítom?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%
A fényes mérgező, ne érjen a kajához.
2011. okt. 9. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolod első válaszoló, hogy egy ételek csomagolására, tárolására illetve sütéshez használt fólia egyik fele mérgező lenne...
2011. okt. 14. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen mindegy, amikor én használok fóliát, akkor a matt fele néz szembe a húsokkal én pedig a fényeset látom.
2011. okt. 15. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim válasza:
64%
a matt fele kívül, mert a fényes visszaveri a hőt..
2011. okt. 15. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim válasza:
55%
Az utolsónál a pont:-)! Én is így tudom!
2011. okt. 16. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim válasza:
100%

Ez igy logikus! De! ha a fóliát a tepszire teszed és végig guritod rajta, akkor pont a matt fele lesz belül.

Na ezek a fontos kérdések.

2011. okt. 16. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gyakorlatból ugy használom, hogy a tepsi belseje felé a matt van és kivül a fényes oldal, de én ennek a magyarázatára lennék kiváncsi.?? hogy miért igy és miért nem ugy.?? vagy csak igy alakult a dolog??
2011. okt. 16. 21:38
 8/12 anonim válasza:
Talán az igazi válasz nagyon egyszerű: azért matt az egyik oldala, (úgy gyártják speciel) hogy ne ragadjon ösze a tekercsen.
2011. okt. 17. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
No ez meg lemaradt [link]
2011. okt. 17. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 Yingtáó válasza:

REmélem ez segít vmennyit:Szívesen használják gyerekek tízórai csomagolására. DE ne csomagoljunk benne semmit, helyette használjunk textil vagy papír szalvétát, műanyag fedeles dobozokat.

Felhasználását leginkább sütéshez, pároláshoz és grillezéshez ajánljuk.

Az alufólia élelmiszercsomagolásra történő felhasználását az alábbi okok miatt nem ajánljuk:


A savas vagy sós élelmiszerek az alufóliával való érintkezés során a fólia felületén oxidációs folyamatokat indítanak be, melyek során a fémből egyes ötvözők kiválnak és az élelmiszerre kerülhetnek.

A fólia nem zárja el teljesen az élelmiszert a levegőtől, ha időközben a hajtás mentén kiszakad.

Mintegy négyszer drágább a polietilén fólia alkalmazásánál.

Nehezen újrahasznosítható, és az újrahasznosítás keretében energianyerésre nem alkalmazható.

Szelektív gyűjtés esetén a fémek közé tegyük

2011. nov. 20. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!