A Dosia mosópor mennyire hatékony?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én felváltva használom, nem vettem észre semmi különbséget.
Fehér ruhák szürkültek, arra most Tomi kristályt veszek. Anyukám dosiát használ, nála minden fehér tök fehér és egyébként is elégedett. Nagymamám dosiát használt, most tideot használ, és közölte, hogy a dosia szar, a tide mindent kimos. :)
Nekünk a Biopon nem vált be. :) Ha csak a név más, a hatóanyag ugyanaz,akkor miért válik be az egyik mosópor,és másik miért nem ?
A Tescoban én is láttam a folyékony Tide-ot,azt hiszem 1000 ft-ért.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg mással? Bár ezek vannak itthon.
Átlagos családi ház, nappali-étkező, előszoba, konyha, fürdő-wc, gyerekszoba, hálófülke. 2 gyerekem van, minden nap főzök, itthonról dolgozom és levelezős sulim van. Unom, hogy elkoszolódnak a szekrények, felgyűlik a piszok olyan helyeken amihez nem nyúlok sűrűn,...
Sajnos úgy berugtam a hétvégén, hogy négykézláb fetrengtem az udvaron és a fehér pólóm és a farmerom is zöld lett a fűtől. Mi szedi ki belőle? (a cetli szerint a farmert csak 30 fokon lehet mosni)
Jobb, mint a mosópor?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!