Van még rajtam kívül olyan, aki utál WC-t pucolni? Annyira gusztustalan!
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 23:13
11/14 anonim válasza:
Utálsz WC pucolni? Próbálj ki egyszer egy eldugult csatornát csőgörénnyel kipucolni! Utána fütyörészve fogod azt a kevés kulabát letolni :)
12/14 anonim válasza:
Utolsó! Ezt jól megmondtad!
Nekem sem a kellemes elfoglaltságaim közé tartozik, de muszáj.
Amúgy azt nem értem, hogy hogyan lesz szaros a wcdeszka alja?
13/14 anonim válasza:
Háát..visszafröccsen...:D Kezdő háziasszonyként utáltam, most már rutin. Amúgy nagyban változtatott a hozzáállásomon, amikor anyává lettem, kakis pelenkák stb. Azóta Mindez természetes.:):) Az élet velejárója. Tény, egy jó WC gél és jólnevelt családtagok, na meg a heti min. egyszeri átpucolás sokat segít, ha ez elmarad gusztustalanabb.:)
14/14 anonim válasza:
Ergo nem is kérdést írtál ki, hanem csak simán kipanaszkodtad a (már) nem is létező problémádat?
Nekem is az lett volna az első reakcióm, ha nem bírod, ne pucold. Pár hétig, egy-két hónapig nem nyúlsz hozzá, és meglátod mi lesz: utána olyan széles vigyorral fogod kétnaponta végigsikálni az egész fajanszfotelt, mintha csak a kedvenc kajádat főzögetnéd a gázon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!