Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szappan főzéskor az avas...

Szappan főzéskor az avas szalonnát egészben vagy darabolva kell belerakni a lúgba?

Figyelt kérdés
Nem most először csinálom csak eddig mindig csak avas zsírral vagy faggyúval csináltam

2016. jún. 30. 16:17
 1/7 Ensam skog válasza:

Mert ez olyan nehéz...


[link]

2016. jún. 30. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 Ensam skog válasza:

Bocs nem ide.


Amúgy meg ugye ezt te se gondoltad komolyan hogy egészbe...

2016. jún. 30. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Oszt honna a francból tudjam??? Mi vagyok én lexikon?
2016. jún. 30. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Minnél apróbbra darabolod annál jobb.

Vagy kicsit macerásabb, hogy előbb kisütöd a zsírját, és csak a zsírjából csinálod...

2016. júl. 1. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 1. 11:34
 6/7 Ensam skog válasza:
"Nem most először csinálom" Gondolom nem is másodjára. de ezek szerintem még sincs semmi fingod hozzá :D
2016. júl. 1. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Kérlek akkor nézd meg mit írtam a kérdés alá! "mindig csak avas zsírral vagy faggyúval csináltam" az avas zsírt pedig nagyszüleimtől kapom mert ők magánba sütik a zsírt és eladják a piacon. Ha nem veszik akkor oda adják nekem
2016. júl. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!