Budapesten 40 M Ft-ig hol érdemes nézelődni téglalakás / panelprogramon átesett lakás esetén?
Magam részére vásárolnám, de jó lenne legalább 1,5 szoba, ha meglátogat rokonság, akkor külön helyiségben tudjon aludni és ne egymás nyakán.
Azt látom, hogy a budai rész az szinte felejtős, 3. kerület messze van a munkahelyemtől ahol kicsit normálisabb áron van.
Bikás park környékén érdemes nézelődni szintén metró közelsége miatt.
Ennyiért csak olyan panelprogramosat kapni aminek régi de még használható a belseje.
Próbáltam is venni de nem kaptam hitelt mert bankok kevesellték a fizetésem.
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy én is keveslem.
40 millióért?
Csakis a XI., XIII. és a III. kerület belső része amit szabad nézni. A többi kidobott pénz.
XI-ben: kelenföld
III-ban: óbuda
XIII-ban: vizafogó
Ezek az előkelő lakótelepek!
#7: szerintem a III-ban a Pók utcai sokkal előkelőbb, mint az óbudai.
XI-ben meg ott van még Őrmező, ugyanúgy a metró mellett, sok panelprogramos házzal.
Ennek ellenére Gazdagrét a legdrágább a szigeteletlen házakkal és sokkal rosszabb közlekedéssel. Dehát az már a hegyen van :)
A pók utcai egy alvóváros, nagyon fura adottságokkal. Nyilván van egy nagyon különleges miljője, de már nem a klasszik értelemben vett belváros. Az óbudai meg igen.
Őrmező elég jó de szídják.
Gazdagrétnek rossz a közlekedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!