A teraszunkat minden nyáron ellepik a darazsak. Mit tegyek ellenük? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Rengeteg kisebb, max öklömnyi darázsfészek van a teraszon, minden nap lefújom a darazsakat, leverem a fészket és másnap ugyanoda elkezdik építeni az új fészküket. MINDEN NAP! Mit csináljak? A gyerekek nem is szeretnek kimenni az udvarra, mert össze-vissza repkednek a darazsak. Igaz, hogy nem csípték még meg őket, de ez engem nem vigasztal. Előbb-utóbb ez is bekövetkezhet. Az előző lakó azt mondta, ők megszokták, minden nyáron ez volt. Tavaly nem láttam ennyit, pedig meleg nyár volt, nem sok esővel.2016. júl. 2. 13:47
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, mivel fújod le őket, hogy holtuk után másnap újra építkeznek.
Hajnalban fújd le a fészket, ill. mögötte rovarirtóval (légyirtóval), mert olyankor egyrészt majdnem mind otthon van (a fészek mögé húzódva), tehát el tudod kapni őket, másrészt meg nem nagyon mozognak, nem fognak megcsípni, nyugodtan tevékenykedhetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt én nem tudom Neked megmondani, hogy a tesók honnan jönnek a döglöttek helyére újból fészket építeni, de jönnek. Vagyis tegnapig jöttek, mert vettem valami bikaerős darázsirtót (mert a házit, amit az első válaszoló ajánlott, körberöhögték, de még a bolti fajtáját is...) és ma már csak pár szálldos a teraszon. Remélem ez így is marad. Azért köszönöm :-)
2016. júl. 5. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!