Pörzsölő / perzselő segítségével való gyomirtásról tapasztalatok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A párom édesanyja szeretné szedni, akinek igen nagy túlsúlya van, és nem tudja eldönteni, megéri-e segítségként használni ezt a gyógyszert vagy sem, mert azt hallotta, hogy nagyon könnyen vissza lehet szedni a leadott kilókat.
Van egy csomó system linkes játékom, tudom hogy ott nincs sok ember, de annyira nem fontos nekem a netes játék hogy fizessek érte (live). Kipróbálnám hogy milyen és azt írják egy oldalon, hogy nemtudnak lebannolni, mert tulajdonképpen nem az xbox csatlakozik rá az internetre, hanem a számítógép.
Erre a honlapra utalok konkrétan: Meg lehet tanulni egyedül erről a honalpról oldalt szerkeszteni?Tudnátok hasonló lapokat ajánlani (angol, francia, magyar nyelven)?
Mik a tapasztalatok?
anyukámnak van és értis hozá magánakis ő szokta csak nemsapkával szerintetek rábizam a hajam?
Tapasztalatok? Beáll a ciklus? Van, akinek a segítségével összejött a baba?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!