Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vettem ezt a stihl 162 fűrész...

Vettem ezt a stihl 162 fűrész ismerős ajánlotta a de nem értek hozzá. Ismerős eltűnt most használod nem te kéne a lánckenő olaj. Melyik jó?

Figyelt kérdés
Bennmentem obi-ba bementem praktikerbe annyiféle van fogalmam sincs melyik kell hozzá eladóban nem bízok mert csak rámondja az egyikre hogy igen. Vagy ne is itt vegyem?
ma 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Vegyed akármelyiket, lánckenő olajjal nemigen tudsz mellényúlni. A sógornak rossz az olajozója, van egy edénye benne használt étolajjal, néha beledugja a gép végét és megpörgeti. Az is működik :-)
ma 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De garanciális. Ezt nem mutatja ki valami?
ma 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: Nincs olyan, hogy csak Stihl lánckenő olajat használhatsz, max ajánlják (naná!).
ma 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Stihl Forestplus lánckenő olaj 5L, 9190Ft, én ezt veszem:

[link]

Ha Stihl olaj kell, vagy innen megrendeled, vagy keresel helyi Stihl szaküzletet és ott megveszed.

Motorolajat is Stihlt veszek.

Az első néhány tank benzint 1:40-be keverd, utána mehet 1:50-be.

ma 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Az elejétől 50-rt mondtak
ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!