Kezdőoldal » Otthon » Kert » A kerti égetést mennyire...

A kerti égetést mennyire veszik szigorúan?

Figyelt kérdés

A kertünkben szeretném elégetni a felgyülemlett növényi hulladékot, ami nem komposztálható.

Az önkormányzat lehetőséget ad rá, a gond az, hogy még csak 17 éves vagyok, lány. Tüzet elvileg csak nagykorú gyújthat, így nem tudom mit csináljak...

Szóljak anyának, hogy égesse el inkább ő, vagy csináljam én?

Úgy gondolom, hogy vagyok annyira felelősségteljes, hogy meg tudjam oldani...

L/17

2016. júl. 2. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálsz akkora füstöt, mint egy gumi égetésen, és a szomszédokkal is normális a kapcsolatotok, akkor nyugodtan elégetheted a hulladékot. Csak legyen jó száraz, hogy ne csak füstöljön.
2016. júl. 2. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen időben tüzelni?

Inkább nézz utánna, mert nálunk alapból lehet heti 2 napon, de mióta bejöttek a melegek tűzgyújtási tilalom van.

2016. júl. 2. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
elégetheted nem fog senki foglalkozni vele, hacsak nem órákig füstölsz, de azért állj ott elettem nehogy a szél elvigye a parazsat.
2016. júl. 2. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A múltkori adagot végül anya égette el, azóta viszont összegyűlt az újabb adag. Ezt tegnap este már én intéztem el. Persze ott voltam végig, nehogy gond legyen.

2016. aug. 18. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ilyen időben tüzelni?

Inkább nézz utánna, mert nálunk alapból lehet heti 2 napon, de mióta bejöttek a melegek tűzgyújtási tilalom van."

A tilalom az erdőkre és azok 200 méteres körzetére vonatkozik!

2016. aug. 18. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Budapest is egy jó nagy homogén erdő ugye?
2016. aug. 19. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!