Vett valaki mostanság a Lidl-ben azokból a fehér gyerekbútorokból (asztal, szék)?
Figyelt kérdés
Milyen minőségű? A szék elvileg 59cm. Csak az ülő részéig milyen magas?2011. jún. 21. 22:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Van valami egyszerű praktika a falon lévő fehér "pöttyök" eltüntetésére?
16 éves srác vagyok, és mint minden kamasz, tele raktam a falamat poszterekkel a nyáron. De már megbántam. Le vettem őket. Egy Blu Tack nevű, gyurmához hasonlítható anyaggal ragasztottam fel őket. Amikor ezt a gyurmát levettem a falról, akkor a helyén a sárga falfesték...
Szeretném moderné varázsolni a hálószobánkat. (A fal fehér, világos színű fa bútorok vannak és vaj színű szőnyeg. ) Arra gondoltam hogy függönnyel és...
Tudtok esetleg lakástextil boltot javasolni Pécsett?
Fehér-juhar színű bútorhoz milyen színű falat és járólapot választanátok előszobába?
Ablaktalan előszobába lenne... Előre is köszi!
Fehér szőnyegen hamar meglátszik, ha rálépek utcai cipőben?
Kaptunk ajándékba egy fehér szőnyeget, ami méretben pont jó lenne a nappaliba. Viszont az a helyzet, hogy időnként cipőben is járunk a lakásban, nincs erre vonatkozóan szigorú szabályunk, és nem is akarjuk legyen. Szerintetek meg fog látszani a szőnyegen, ha néha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!