Miért hólyagosodik fel a fal festés után? :/

válasza:Le kell cserélni a vakolatot, el van öregedve, nálam is ugyanez van.
Néztem hogy kb 3-4 centi a vakolat, és tök dohos szaga van meg ilyen homok meg az istentudja mi föld, a tégla mögötte meg teljesen száraz...
Tégláig le kell verni az egészet, és műgyantás vagy lélegző vakolattal újrahúzni, aztán festeni, mert a párát szívja be a levegőből, attól púposodik, meg mert öreg már..

válasza:

válasza:Nálam is volt hogy ököl nagyságú hólyag keletkezett és az még a jobbik amikor hengereltem a falt a henger a régi festék réteget fel azedt.
Felmérgelt és az egészet le vakartam
Majd le mostam mélyalapozóval és telibe glettelten a falat!
Majd meg csiszoltam szintén mélyalapozóval lemostam 1 napot hagytam száradni majd reggel lehengereltem!
És semmi hiba nem volt a falban!
Kapcsolódó kérdések:
Be szeretném festeni a normális barna nejlonharisnyáimat,de nem tudom,hogy milyen festék fogná be rendesen..nagyobb mennyiségben gondoltam,így az ilyesmi ( ) textilfestékek kilőve...valami olyasmi kellene nekem,mint batikolásnál,de nem tudom, hogy azt pl milyen...
Melyik szakember kezdi a munkálatokat, melyik követi? A következőket kell megcsinálni: - cirkó fűtésrendszer kiépítése meleg vízzel - fürdőszobában, konyhában vizes egységek cseréje - fürdőszoba, konyha burkolása (csempe és járólap) - villanyvezetékek, kapcsolók,...
Tul. képen hiszek a színek befolyásoló erejében. most rózsaszínhez közeli színű a falam, de nem szeretem már rég óta. fehérre gondoltam graffiti-mintákkal övezve. bármilyen színt bevállalok, csak segítsetek. lécy ne hülyézzetek és mondjátok h omg és hasonlók. ui.: 15-l scene
Most a szobam nagyon egyszeru, ures, es nem nez ki jol. Eddig probaltam nem foglalkozni vele, mert nem tudtam mivel dobhatnam fel. A szoba amugy nem nagy, teglalap alaku, kb. 15m2-es, ket ablakkal. Az agyam az ajtommal szemben van, a sarokban (csak itt lehet valami...
Egy ilyen szín fekete-fehér bútorral és fekete padlószőnyeggel mennyire illene bele ebbe a képbe:
Építkezni fogunk, ennek egyik eleme, hogy végre tetőtéri (viszonylag nagy) szobám lesz. Olyasmit szeretnék, hogy egy szín halványabb (pasztell) árnyalata a fal, és egy válaszfal (ami a gardróbot leválasztja) ugyanennek az intenzívebb változata. Bútoraim fenyőbarna...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!