Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az MVM Next új online ügyfélsz...

Az MVM Next új online ügyfélszolgálat és mobil applikáció felületen hol tudom beállítani a részszámlát?

Figyelt kérdés

Korábban, a régi ügyfélszolgálaton sikeresen módosítottam a részszámla értékeket.

Regisztráltam az új oldalra, látom a mérőimet, minden infót, de részszámla beállítás sem a webes felületen, sem a mobilapplikációban nincs.

Google-be beírtam, ezt az oldalt hozza fel:

[link]

Ezután belépek online, de sehol, de sehol sincs részszámla beállítás, pedig mindent végigkattintottam. Így néz ki a felületem (egyik almenüben sincs ilyen beállítás):

[link]

Nálatok működik? Ha igen, hogyan?

márc. 19. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A számláim/számlabeállítások alatt látom a részszámla módosítási lehetőséget.
márc. 19. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól eldugták... Nagyon köszönöm! :)
márc. 19. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy csak évente egyszer és csak felfelé tudod módosítani az applikációban. Ha többször vagy lefele akarod módosítani, akkor be kell menned az ügyfélszolgálatra.
márc. 20. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!