Érdemes lenne lecserélni a hűtőt?

válasza:

válasza:

válasza:Bizonyos dolgoktól függ a hűtő fogyasztasa. Nem olcsó az új hűtő, de kevesebbet fogyaszt.
Milyen állapotú az a Lehel, mekkora, mennyire jegesedik, mennyire zár az ajtó?
Teljesítményre nem kevesebb, de jobban zár, jobb a szigetelése, kevesebbet megy, hamarabb hűt.
Bírják a mai hűtök is. Tavaly azért cseréltem le a 18 éves hűtőt, mert az új mágneses ajtógumi ragasztott, és nincsen, ilketve nagyobb kombi hűtő kellett

válasza:

válasza:Ha jol szamolom, akkor az 130W/h ora atlagosan.
Vegyuk ugy, ora nagyon keves lehet, de vegyuk ugy h 120W/h ora a huto.
Az en 3 eves hutom 70 W/h, teljesitmenymerovel neztem. Ez a nyar, nem tudjuk, h a lakasodban mennyire volt meleg, de telen valszeg kevesebbet fogyaszt a hutod, mint a kanikulaban.
Szoval szamold ki, h mikor terul meg, ha veszel egy hutot 130 ezerert kb.
Ha vmit elszamoltam, vagy hiba van, kerem jelezzetek. :) Bar remelem, h jo a szamolas.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Játék teljesítménye is jobb lesz tőle?
I5-3470 procit akarok hűteni vele. Érdemes egyáltalán lecserélni a gyárit?
Egy Intel Core i5 2320-at használok gyári hűtővel. Játéknál minimum 70 fokra felmelgszik a CPU, de volt már 80 körül is, általános használatnál olyan 40-50 fokon van. Ez így normális? Gondolkozok egy jobb léghűtés vásárlásán. Érdemes lenne lecserélni?
Hang,hőfok és ebből adodó esetleg élettartam hosszabodás miatt?
vagy ezt talán Arctic Accelero Mono PLUS!
Az első a jelenlegi hűtőm, itt lehet részleteket megtudni róla: A másodikról nem találtam ilyen leírást, bár lehet, hogy ugyanaz, mint a Rev.2, azzal a különbséggel, hogy az több foglalatra jó. Az Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2-ről bővebben: Kissé magas a CPU...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!