Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért pusztították el a...

Miért pusztították el a parasztságot és a munkásságot a globalisták?

Figyelt kérdés
Nekem az a feltételezésem, hogy azért, mert ezek a csoportok nacionalisták, míg a mostani diplomás réteg könnyű, kényelmes munkából élő emberek, akiket könnyű pénzzel befolyásolni, pénzért könnyen adják fel az országukat, életmódjukat, és könnyebb őket rávenni a kontroll nélküli fogyasztásra, tehát akalmasabbak a rendszer szolgáinak, gyökértelen, családtól, természetes közösségektől elidegenedett életmódra, globalista világnézetre, mint a fizikai munkát végző réteg.
nov. 25. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Tele van a kérdésed hazugsággal.

Már a globalistánál ki kellene bsszanak téged innen, de amikor a könnyű kényelmes munkából élő értelmiségre hivatkozol, te büdös tróger, akkor kilóg a lóláb.

nov. 25. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Ja, és a globalisták mögött Soros meg Gyurcsány áll... :D
nov. 25. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Te tudod mit jelent az a globalista?

Miért kevered össze a globalistát az irodai munkással?

nov. 25. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
Hát, van ebben némi igazság azért szerintem. Az tény, hogy a kétkezi munkások akiket én is erek mind hazaszerető nemzeti eszméjűek, míg egy irodai dolgozó hajlamos mindent csakis a pénzben számolni. Szinte már-már nem is számít nekik, hogy milyen hatalmat képviselnek a munkájukkal, mindegy nekik honnan jön a pénz, ami nyilván a globális tőkéből jön, őket csak a fizetés emelés és a cafetéria érdekli az meg, hogy az ördöggel cimborálnak, nekik az mellékes.
nov. 25. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
A paraszti társadalmat az urbanizáció nyírta ki, nem a globalizmus.
nov. 25. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Meg az ipari méretű gazdálkodás, gépesített álattenyésztés, övénytermesztés.
nov. 25. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell ebbe politikai ideológiát gyártani:a mai világban aki termel,előállít stb,neki a legkevesebb a haszna.rajtuk élősködnek a kereskedők,mert pár kézen keresztül megy a termék mire eljut a fogyasztóhoz.ez az egész a pénzről szól,semmi másról.
nov. 25. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Orbán épp most pusztítja a középréteget. Aki eddig jó volt 300-320 nettóval, most már az is csóró.
nov. 25. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
#6 Úgy-úgy amint elveszed a "globalista irodistáktól" a pénzt, abban a pillanatban teljesülhet az álmotok, csak kétkezi munkás lesz, de az állapotok meg kb a kőkorszak.Ja, és a technológiát amiről, amin írsz sem a földművesek rakták össze...
nov. 25. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 wheels ***** válasza:
14%

Amióta az emberiség felfedezte a termelést, azóta arról szól a dolog, hogy minél kisebb energiabefektetéssel minél többet és gyorsabban termeljünk. Amikor elhagytuk a kőeszközöket, és megjelentek a vas, réz, bronzeszközök, úgy, az egy ugrásszerű fejlődés volt. Ugyanígy, amikor megjelentek az első gépek, az megint csak egy hatalmas lépés volt, ami lehetővé tette olyan eszközök készítését, amikkel olcsóvá és hatékonnyá vált a globális kereskedelem. Tehát a globalizmus a termelés és a fejlődés természetes velejárója.

Viszont ezzel a fejlődéssel a parasztság, a kis házigazdaságok nem képesek lépést tartani.

Ha most azt mondanád, hogy fogjuk vissza a gazdaságot, és ne engedjük egy bizonyos szintnél tovább fejlődni, hogy a parasztság is labdába rúghasson, azzal ezt a természetes fejlődési vonalat vágod el, annak viszont hosszútávon nagyon rossz következményei lennének, már ha egyáltalán meg tudnád tenni. Valószínűleg nem tudnád.


Nem arról van szó, hogy a globalisták elpuszítottak bárkit is. Arról van szó, hogy a parasztság egyszerűen nem volt képes olyan hatékonysággal termelni, a cégek. Ennyi.


A munkásság más téma, jelen pillanatban a munkásokat asszimilálták magukba a cégek (hazai kkv-k és multik).

nov. 25. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!