Nem vagyok homofób, csak ez a világ heterofób. Szerintetel ez mennyire igaz?

Az a baj, hogy a szaporodásképtelenek is hangot kapnak, és adnak is mindenhol.
Kb naponta olvasom a leszbikusoktól, gyerekgyűlölőktől, ultrabalosktól a mindenféle családellenes dumát.
Van ezekre a dumákra egy felvevőréteg, akik abszolút politikamentesek.
És sajnos hisznek benne.

11#
A jóga teljesen más.Az egy szabadidős foglalkozás, ennyi erővel aerobikot is mondhatnál.
A vegánok viszont agresszívak.Nem is olyan messze Nagy Britanniában levideózták,ahogy a KFC-nél parkolókat zaklatják a vegán aktivisták,hogy legyenek vegánok.
Az LMBT szintén ilyen.Bepofátlankodnak mindenbe,filmbe, médiába.Nem elégszenek azzal,hogy vannak külön ilyen témájú filmek, nekik minden filmben lmbt propaganda kell.

13as, én szeretnék gyereket, adsz rá örök pénzt, amiből felnevelem megterhelés nélkül?
köszi

A népességcsökkenéshez a kapitalizmusnak van köze.
A szocializmusban biztos a megélhetés.
Ma meg valakinek csak 1 órája annyiba kerül,mint másnak a háza.
Pont nálunk a legrosszabb,és a hasonló helyeken,ahol arra megy ki a játék,hogy a gazdagoknak a lehető legkevesebb adót kelljen fizetni.
Ráadásul hiába tehetséges valaki,ha nincsenek kapcsolatai nem sokra megy.
Na az ilyen diktatúra párti,kelet-európai putrik fognak elnéptelenedni elsőnek.Nálunk még a bevándorlók sem akarnak jönni,mert a saját polgárait is szolgának nézik,oda nem szívesen telepszik le épeszű ember.

15#
Keress több pénzt.
Nekem is ment, pedig nem vagyok zseni, nem jártam versenyekre iskolás koromban,nem voltam eminens tanuló.
Csupán, értem a piac működését és hajlandó voltam áldozatokat hozni.Például:átküzdeni magamat az utált egyetemi matekon.

Keresk én, de nem találok.
Addig is, amig keresek, nuku gyerek, bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!