Brüsszel állhat a ragacsos száj és körömfájás mögött?

Nem is értem, hogy vajon miért terjedhet. Ja várj tudom: szó szerint amikor Viktorék a telepen jártak az ATEV-es autókat úgy fertőtlenítették, hogy csak a kereket fújták le és már mentek is tovább. :D Ezt mind levideózták az idióták. Járványvedelem mesterfokon. Nekünk is állatartó telep van és teljes fertőtlenítő kapuval fújjuk a kamionokat tetőtől talpig (plusz kerékfertőtlenítő medence). De ha csak egy magas nyomású mosójuk és habosítójuk avagy egy benzines nagy teljesítményű háti permetező áll a szolgálatukba a nagy méltóságoknak akkor legalább annyira fújják ameddig a pálca elér vagy legalább ne mutassák videón a szakszerűtlen fertőtlenítést.
Illetve azt se értem h Viktorék miért mentek oda mászkálni amikor potenciálisan elhurcolhajták a vírust máshová (itt hozzáteszem: a hatósági allatorvos jól tette h finoman elkuldte a pitsába Viktorékat).
Szóval idióták dolgoznak ebbe a szakmába. Ki kéne rúgni az agrarminiszert és az összes selejt szart és normális szakembereket felvenni.

Igen, ez igaz, csak bosszankodom amiatt hogy már így is döbbenetes hiány van marhahúsból, erre még egy errefelé 50 éve nem látott járvány is a nyakunkba szabadul.Remélhetőleg nem lesz az ami a briteknél 20 éve.
A madárinfluenza meg a másik csapás, a pulyka- és csirkefarmok -ahogy írod- elvileg már korábbról megtanulták betartani az állattartási ajánlásokat, mégis ott tartunk megint hogy tömegével hullanak el a szárnyasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!