Kinek célja a melegek és a kisebbség térnyerése?
#2: Nem gondolod hogy a melegek szellemileg visszamaradottak?
Mert nem hiába van a nőnek vaginája a férfinek pénisze...
"Én egyébként nem tartozom semmilyen kisebbséghez."
Biztos vagy benne? Soha, semmilyen szempont alapján nem vesznek egy kalap alá téged másokkal, és mondanak ítéletet rólad általánosítások alapján?
11-es vagyok : Amúgy nem zavarna ha nem vonulgatnának,nem ez folyna a médiából,nem tolnák az ember orra alá.
igen akkor valószínüleg nem érdekelne...
"az meg mit zavar téged, ha pár ezer ember évente egyszer felvonul"
Engem speciel azért is zavar, mert a szexuális irányultságot, ami normális esetben a háloszobára tartozik, az utca kellős közepén nyilvánítják ki. Normális ember nem vonul az utcára ilyenért, mert ez magánügy.
nem azt viszik az utcára, hogy a hálószobában mit csinálnak...komolyan, az összes közhelyes, agyoncsépelt álérvet végigsorolod itt?
Az, hogy kit SZERETEK, az nem hálószobatitok. Rólad is tudják az ismerőseid, hogy kivel élsz, és kit szeretsz. A felvonulás erről szól inkább, hogy felvállalható legyen az, hogy kivel élek, és hogy jogi hátrányok se érjenek emiatt. Bonyolult? nem örökbefogadásról és házasságról beszélek elsősorban, mert arról lehetne vitatkozni a világ végéig, csak arról, hogy ne legyen meglepő, ha az irodában Jani Gáborral él, és őt hozza a céges partira...ugye érted?
jó ez a kisebbségi téma:-) én kutyatartó vagyok, bár az is csak immel-ámmal mert nem egy helyen lakom a kutyával csak jófejségből gyakran én sétáltatom.
nekem pl ellenérzésem van a biciklisek hozzáállásával.a legjelentősebb példám:
a Margit híd mind a budai mind pedig a pesti hídfőjénél is van zebra amin a gyalogos átmegy a hídfőről a bicikliúton majd közvetlen utána az úttesten keresztül a normál járdára.
mikor a gyalogosnak zöld van akkor az autósok mellett a bicikliseknek is(számukra egy édibédi külön lámpán)piros.A kedves biciklisek max annyira figyelnek rá hogy ne utközzenek neki mikor a hídról lejőve a kanyar beveszik, nem érdekli hogy tilos jelzés,simán átmegy ...speciel én a pesti hídfőként kaptam zöldet elindultam majd hangos féknyikorgásra megtorpantam. a bicajos fékezés után újra tekerni kezdett hogy azért a piros jelzése ellenére átmenjen előttem, majd odaveti a baromja hogy"Nézzé már körül" én reflektáltam hogy "itt zebra van b..meg"(a piros lámpájáról nem is szóltam) ő pedig miközben már tisztes távolságra volt visszaszólt nekem hogy "kussoljál!"
innen üzenem a csókának hogyha már ennyire keménynek képzeli magát akkor legközelebb szálljon le a bringáról és ütőtávon belöl próbálja elmagyarázni miért nincs esetleg mégse igazam. autósokkal is volt persze bajom amikor valaki nehezményezte hogy nem rohanva megyek át az átkelőhelyen hanem olyan lasan mint egy valódi gyalogos. az is csak akkor szólt be mikor már a gázra lépett és nyikorgó kerekekkel elment mellettem. milyen dimenziói vannak még az effajta "bátorságnak"? legközelebb egy helikopterről fog nekem valaki leugatni mondván kapjam el ha tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!