Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Menekültekkel kapcsolatos...

Menekültekkel kapcsolatos kérdések (lent)?

Figyelt kérdés

Tudom, unjátok ezt a témát, és, hogy talán szokatlan kérdéseket teszek fel velük kapcsolatban:


1. Miért kell nekik ekkora tömeggel együtt utazniuk? Miért nem külön utakon járnak? Tegyük fel pl. van egy 4 tagú család, akik nem tartanak a tömeggel, ők simán felférnének a vonatra, nem pedig bepréselődve (lásd: Macedónia).

2. Ha egyeseknek van pénzük, hogy kifizessék a csempészeket, miért nem repülőjegyet vesznek inkább? Hogyhogy nincs rendes útlevelük, hogy legálisan lépjék át a határt? Elvették tőlük a saját országukban?

3. Ha ők nem színesbőrűek lennének, akkor Európa szívesen befogadná őket? Én nem hinném, hogy a fehérekkel így bánnának -ezért kérdezem.


+1. Más országok vezetői miért nem szólhatnak bele, hogy fejezzék be a háborút? Mert akkor nem menekülne ki senki.2015. aug. 29. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Sok jó kis helyen is elfér.

2. Szeretnek világot látni.

3. Szerintem ugyanígy bánnának velük. Gondolod, hogy azért mert nagyobb a **szuk, már befogadóbb velük mindenki? Vagy mi?


+1. Beleszóltak, nekik is köszönhetjük a háborút. Vannak olyan helyek, ahol nem elég érettek az emberek a demokráciára.

2015. aug. 29. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Igen, unalmas már a téma. Az együtt utazás biztonságosabb szerintem, a tömegnek ereje van és kit könnyebb feltartóztatni 4 embert vagy 4 ezer embert. Szerbek és Magyarok is raboltak már ki menekülteket, szóval biztonságosabb sokkal.

Szerintem nem járnak óránként szíriából repülőgépek. Viszont feljutni a repülőre sokkal nehezebb. Illetve leszállási engedély, beléptetés, csekkolás stb. Papírjaikat eldobálva meg főleg nem engedik őket.

Ha fehér, keresztény emberek lennének, akkor teljes nyugodtsággal jöhetnének. Európa nemzetei kihalófélben vannak, a demográfiai adatok elég súlyosak. Itt nem csinálnak 2-3 gyereknél többet és a karrierjüket előrébb helyezik, így kihalunk előbb utóbb. Szóval szükségünk lenne utánpótlásra, de nem díjazzuk a színesbőrű, képzetlen másvallású embereket. Még aki nem is rasszista, az is elítéli őket egy szinten. Négerekkel és Kínaiakkal nem lenne szerintem ennyi problémája a Nyugatnak, ha már Obama is fekete.

Más országok próbálnak békét teremteni, demokratikus úton, de nem olyan egyszerű a hülyékkel szót érteni. Túlnépesedett országokban élnek, rossz körülmények között, mi magyarok is kimegyünk Nyugatra, a jobb élet reményében. Mi legalább legálisan tehetjük ezt. Jó helyre születni tudni kell. :) Remélem kielégítő választ adtam.

2015. aug. 29. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a bőrük színe a baj hanem a kultúrájuk


Ezeket a cigányoknak is nehezebb integrálni legyenek négerek vagy arabok. A szociális hálóban fetrengoket fogják gyarapítani ami viszont folyamatos feszültségeket fog előidézni

2015. aug. 30. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért vannak ennyien, mert így könnyebb emberkedni, tombolni!
2015. aug. 30. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
A kutyák is falkában járnak!
2015. aug. 30. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

A fele sem színes. Furcsállottam is, direkt figyeltem.

Viszont elég sok -minden kameraállásban 1-1- húzottszeműt látni. Az sem kevés.


Sok a fehérnek jól elmenő, tényleg.


A tömeget szerintem tervezték, így könnyebb nyomulni.

Lehet, hogy a pénzt nem együtt, hanem fejre kapják, együtt, nehogy külön-külön meglógjanak.

2015. szept. 20. 03:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Más bőrszín, más génállomány.

Vajon miért nem fejlődnek az afrikaik a kőkor óta? Csak ott fejlődtek, ahol eurőpai befolyás érvényesült. ( Pl.: A római kortól kezdve É-Afrika, vagy a gyarmatosítás korától D-Afrika.)

Gyenge génállomány. Jó,elismerem, a zenéhez jó érzékük van. De tudtok mondani egy néger tudóst, hadvezért, politikust? Egyedül Martin Luther King. Obama pedig csak egy báb.


Aztán, a Közel-Kelet. Az arab-félszigetről a 600-as évek óta rajzanak az arabok, lásd: az iszlám térhódítása. Az arabok pedig jellemzi a hitre, vallási fanatizmusra való hajlam.


Íme, két helyről érkeznek a jobb jövő reményében. És nem a legjobb genetikával bírnak.


De miért? Egy kis kitekintés a múltra, jelenre, jövőre...


Ezeknek már 0%-a menekült.

Mert ki is a háborús menekült? Aki a háború elől egy másik országba menekül. Ott a szomszédban Törökország. Nincs háború, ráadásul a kultúra és a vallás is szinte ugyanaz. Tehát amint átlépnek Európába, ők már igenis gazdaságib bevándorlók.

A migránsok miatt háború lesz. De nem főleg ő ellene fogja Európa (és Amerika a háborút vívni.) Olvasd csak tovább:

Amerika már a 70-es évek óta vergődik a közel-keleten. Viszi a "demokráciát". Nem csoda hát, hogy az arabok ezt megelégelték. Így jönnek. Ha meg már megindultak a közelkeletiek, jönnek Afrikából is a nyomorban élő négerek. Pedig ott nincs háború. (Csak egy pár diktátor, meg spontán gyilkolászás.)

És lám... 10 milliók, 100 milliók keltek útra a jobb jövő reményében.

Így minnél több amerikai NATO-s katonát telepítenek át Európába, már tavaly óta.

Ráadásul az ukrán vérontás sem múlt még el. A ruszkik is jelentős erőket telepítettek már a nyugati határokra.

Ezeket vajon miért nem adják a híradóban?

Néhány év és kész! 😄

Közeledik a harmadik világégés.

És ez alig esik le valakinek. Szomorú

2016. ápr. 23. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!