Az Európai Unió miért akarja általánosan megtiltani a Fegyvertartást?
Semmi jóra nem vezetne.
Az USA-ban is rengeteg rendőr kerül bajba amiatt, hogy jogszerűen használta e a fwgyverét.
#3:
Attól, hogy te nem érzed szükségét magadnak, hogy fegyvert tartsál, meg én sem propagálom, nem népszerűsítem, de tiltani mégis mire jó ?
#4: Nem szeretnék értetlenkedni, de Miért gondolkozás nélkül hozzátok a negatív példákat, miért nem úgy, ahogy megírtam, hogy az USA-ban nincsen semmilyen követelmény, ezért ott minden alkalmatlan vehet és lesz belőle ámokfutó vagy őrjöngő, addig Európában normálisan működő követelményrendszer van, és semmilyen incidens nem történik, pedig rendesen tartanak MR 223-ast, a "Polgári" HK 416-ost és társait.
Kanadában és Új-Zéland szélsőjobboldali eszméket vallók meg engedély nélkül tartott fegyverekkel lettek tömegmészárosok, mégis a törvényes fegyvertartók hátán csattan az ostor a logikátok szerint.
"akit meg a hétvégi lőklubtől pánik, rémgondolatok gyötörnek"
Én meg azt nem tudom megérteni, aki attól retteg, hogy majd csak fegyverrel tudja megvédeni magát a cigányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!