Melyik oldalt támogatjátok most hogy már 10 hónapja folyik az orosz-ukrán háború ?
Gondolom hogy már voltak ilyen típusú közvélemény kutatások ezen az oldalon , de mivel hogy már eltelt tíz hónap a háború kezdete óta ( illetve már csak amiatt is hogy most karácsony tájban valószínűleg sokan ráérnek részt venni egy ilyen fajta közvélemény kutatásban ) szerintem érdemes megismételni az egészet ...
Amúgy meg azért írtam be szokatlanul sok választási opciót a szavazási opciók közé , mert őszintén szólva már szokatlanul sok különböző állaspontot olvastam és/vagy hallottam ezzel a háborúval kapcsolatban , tehát azért vagyok kíváncsi arra hogy vajon mennyire eltérőek az itteni vélemények ezt a témát illetően .

19 - es Nem akkor nem.
De Ukrajnát Amerika támogatja pénzzel, meg fegyverrel, hogy sokáig tartson a háború direkt azért, hogy ilyen magasak legyenek az árak a boltokban!
Azért szeretném, hogy Oroszország győzzön, és Ukrajna veszítsen!
Amúgy meg fordítva nem gondolsz bele? Ukrajna is támadja Oroszországot így orosz emberek is meghalnak!

Ukrajna támadja oroszországot???? Ukrajnába bevonult oroszország Ott vannak a harcok és nem oroszországban. Ukrajan meg védekezik és ez azzal jár hogy megöli az őket támadó orosz katonákat.
"Amerika támogatja pénzzel, meg fegyverrel, hogy sokáig tartson a háború direkt azért, hogy ilyen magasak legyenek az árak a boltokban!"
Azt a konteós mindenedet.;)
Bizonyára te kedves barátom azt se látod be hogy ki támadott meg kit. Mindját kideríted hogy zelenszkijt soros bérelte fel.

22: "Azt a konteós mindenedet.;)"
Azt a naiv mindenedet.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!