Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Franciaországban bevezették azt, hogy nem hordhatnak olyan ruhát az utcán, ami takarja az arcot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 19:50
 41/97 anonim ***** válasza:
28%

Helyes döntés. Ez nem a vallásszabadság korlátozásáról szól, hanem egy, az európai értékrenddel és a liberális demokráciával, az emberi szabadságjogok tiszteletével szembe menő totalitárius ideológia terjedésének meggátolásáról. Az iszlám nem pusztán vallás, hanem állam- és társadalomszervezési ideológia is egyben, amelynek bizony ebben a formában nincs helye Európában.

A muszlim bevándorlók természetesen szabadon gyakorolhatják a vallásukat, ebben senki sem gátolhatja meg őket, nem is lenne helyes, de párhuzamos iszlám társadalmak kiépítését Európa közepén épeszű ember nem tolerálhatja. Aki Európában szeretne élni, annak el kell fogadnia az itteni normákat, az itteni értékrendet és ahhoz kell hozzászoknia.

Ha én ellátogatok egy muzulmán országba, ott én is az ottani társadalmi elvárások szerint fogok viselkedni.

2011. jún. 13. 00:15
 42/97 anonim ***** válasza:
13%

"Elsősorban a közbiztonság miatt.Hogyan igazoltathatna,egy le-el takart egyént a rendőr-határőr?"

Mért kellene bárki is igazoltani?

2011. jún. 13. 00:42
 43/97 anonim ***** válasza:
18%

" Egy bécsi ismerősömet kiszállította a taxiból a muszlim sofőr, mondván ő nőket nem szállít."

Értem a történeted, de mi ezzel a gondod? Mások sem szállítanak nőt.

2011. jún. 13. 00:45
 44/97 anonim ***** válasza:
17%

"Egy taxis, azért eldöntheti, hogy kit szálit?"

El! Ha nekem egyszer a saját műhelyemben valaki azt mondaná, hogy köteles vagyok XY-nak bútort gyártani, úgy rúgnám fejbe, hogy megzavarodna.

2011. jún. 13. 00:48
 45/97 anonim ***** válasza:
69%

" Miért van az az érzésem, hogy jobbikosok vagytok, akik amúgy teli szájjal fröcsögtök a cigányokról, hogy képtelenek asszimilálódni?"

Mert annyi eszed van, mint egy marék százhuszas szögnek.

2011. jún. 13. 00:50
 46/97 anonim ***** válasza:
15%

"Norvégiában egyébként jól csinálják: a bevándorlóknak kötelező egy kurzust végigcsinálniuk, amin filmeket kell nézniük a feminizmusról vagy a homoszexuálisokról. Ezt Magyarországon is meg kellene csinálni pár iszlámimádó szerencsétlennel."

Költözz inkább Norvégiába!

2011. jún. 13. 00:52
 47/97 anonim ***** válasza:
82%

Csak egyet nem értek.Miért nem maradnak otthon a fa@ba?Mi az anyjukért jönnek ide európába?

Pár évvel ezelött X kórházba a szülészetre mentem látogatni egy rokonomat.Ahogy várok a folyósón,látom,hogy velem szemben közeledik egy "fekete szellem"mellette a férjével,és még két pali.Kiderült,hogy "Őnagyságát" terhes rendelésre hozták,de viszont a kikötésük az volt,hogy a kórház azon részén férfi ne tartózkodjon, amig ezt a "pokrócba tekert szellemet" vizsgálta a dokinő.Volt felháborodás szépen az osztályon,mivel több apukát átküldtek a szülészet másik végébe.Kérdem:Miért nem otthon gyakorolják ezt az idióta vallásukat?Miért jönnek pl.ide,és még elvárásaik is vannak.

2011. jún. 13. 00:58
 48/97 anonim ***** válasza:
78%

48%-os

Te is ilyen pokrócba tekert fekete vagy fehér szellem vagy?Hogy ilyen hülyeséget kérdezel? Szerinted miért szoktak bárkit is igazoltatni?Ha meg nem hajlandó levenni a fejéről azt az "izét"húzzon haza,ahol nem kell levenni.Itt európában ha tetszik ha nem, az igazoltatáshoz elengedhetetlen,hogy a fényképes okmány alapján ellenőrizzenek bárkit is.

2011. jún. 13. 01:02
 49/97 anonim ***** válasza:
15%

Az emberek nem értik az Iszlámot, és nem is ismerik, ez itt a baj. Csak legalább ne háborognának, ha egyszer nem is ismerik!

---

A kérdésre válaszolva, már mondtam: "Mint halottnak a csók"

Most ezzel megakadályozzák az Iszlám terjedését? Ne áltassuk már magunk!

2011. jún. 13. 01:17
 50/97 anonim ***** válasza:
27%
48%, ezen már átestem, csak nem Norvégiába költöztem, hanem Dániába.
2011. jún. 13. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!