Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A globális felmelegedés...

A globális felmelegedés okozója az emberiség? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék. Tudom, hogy az emberi környezet szennyezés rossz az állatoknak.

Engem most csak a globális felmelegedés iránti vélemények érdekelnek.

2012. aug. 14. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
A globális felmelegedés az egy természetes folyamat. A Föld nem kevesebb mint négy milliárd éves történelme során volt magasabb hőmérséklet is a Földön pedig akkor az ember még egy őshüllő lehetett.
2012. aug. 14. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
A melegedés ugyan természetes, de a sebessége nem! Erősen valószínű, hogy az emeber jelentős mértékben felgyorsította, ami nagy probléma, mert az élőlényeknek pont idő kéne az alklmazkodáshoz. Ha pedig egyszer összeomlik a tápláléklánc, akkor abból nagy bukta lesz az embernek is.
2012. aug. 14. 22:37
 3/13 Mátyás3 ***** válasza:
78%
Nincs egyetértés a tudósok között, hogy a most zajló felmelegedés van-e szerepe az emberi tevékenységnek , és ha van akkor az számottevő-e. Szerintem igen
2012. aug. 14. 22:47
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Az tény, hogy máskor is voltak melegebb időszakok, aztán jégkorszakok, de nem ilyen gyors volt a folyamat. A mostani egyértelműen az embernek "köszönhető". Szerintem előbb-utóbb bekopogtat a következő jégkorszak, az a bolygó természetes vészreakciója a túlmelegedés ellen, csak nem jön egyik napról a másikra.
2012. aug. 14. 22:57
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
CLIMATEGATE - beírod googléba, megtudod
2012. aug. 14. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A globális felmelegedés a Föld természetes hőingadozása, nem ember okozza. Ugyanakkor az ember más területen épp eléggé kártékony.
2012. aug. 14. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
A Krakatoa 2 hét alatt annyi károsanyagot szabadított a légkörbe mint az emberi tevékenység 600 év alatt.Úgyhogy szerintem semmi közünk hozzá.
2012. aug. 14. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A bioszfére szerves része az ember íly módon természetes folyamatnak tekintheő az a folyamat melyet modernkori globális felmelegedésnek mondanak. Ez egy ciklikus folyamat melyet az ember már többször átélt ... a török időkben volt egy jelentősebb lehűlési szakasz előtte 2000 éve meg melegedési fázis egyik csúcs pontja volt ... A sok co2 és egyéb szennyezők valóban emelik a hőmérsékletet és hatással lesz a történelmünkre .. de ezt a folyamatot egy vulkán kitörés is elindíthatja ...

Fel se tudjuk fogni mennyire nagy ez a bolygó és mennyi folyamat befolyásolja létezésünket ... :)

2012. aug. 15. 01:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon lassú, évezredes felmelegedés 1850 táján, vagyis az ipari forradalom táján egy hirtelen, exponenciálisan növekvő felmelegedésbe csapott át. És bár ez árulkodó jel lehet, nem egyértelmű bizonyítéka a globális felmelegedés emberáltaliságának.
2012. aug. 15. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:

a természetes életterek elpusztítása is igen jelentős ebben.

amibe az ember élen jár...

nézzük meg mi maradt amerikából...van pár nemzetiparkjhuk és kész...

2012. aug. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ki keres a legtöbbet a globális felmelegedés mesén?

szerintem csak félelem keltés és egy útja a pénz kicsalásának. újabb tudományos bizonyítékokról hallottam hogy nem melegszik tovább. bár biztos nehéz elhinni nyáron egy melegrekord megdöntése után( bár az sem jelent semmit)

Jó vagy rossz lenne egy világállam?

Úgy értem,hogy az országok lefokozódnának állammá,mint az USA-ban,közös kormány,közös alkotmány,közös pénznem,közös űrkutatás,közös hadsereg,közös parlament lenne.Az emberiségnek lenne egy közös zászlója,címere,himnusza és nem azt mondanánk,hogy magyarok,vagy franciák...

Minket ismét átvertek?

A globális felmelegedés nem létezik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!