Akik Conchita Wurst-ot a tolerancia dumával védik, hol volt az a híres tolerancia, mikor a közönség kifütyülte a 2 orosz lányt? Tehetnek Putyin döntéseiről, politikai helyzetről? Velük miért nem lehet toleránsnak lenni, csak a tranvesztitákkal?!
Üdv Európában.
Rájöhettél volna már, hogy a liberalizmus egy hatalmas képmutatás, ahogy a kiszolgálói is hatalmas képmutató droidok.
Pedig az orosz lányok normálisak, evidensek voltak.
Nagyon undorító dolog volt az a két orosz lányt kifütyülni. Akik amúgy nagyon jó dalt énekeltek.
A kifütyülés nem nekik hanem Putyinnak szólt de ennek levét a két kedves és jó-hangú orosz lány szívta meg.
Én viszont nem kapcsolnám a kettőt. Milliók szavaztak az osztrákra és a teremben csak pár ezren voltak.
Én itt voltam, és elítéltem azokat, akik fütyültek.
További kérdés?
"Üdv Európában."
Neked meg beépített embereid voltak a csarnokban, hogy tudod milyen szavazók fütyörésztek.
"Neked meg beépített embereid voltak a csarnokban, hogy tudod milyen szavazók fütyörésztek."
Egyenlőre nincsenek ilyen embereim, de sejthető, hogy kik voltak.
Ismerem az olyanfajta embereket.
Addig kell elfogadni amíg azt mondják és azt csakis azt.
Magyarul szólásszabadság van de fogd be a pofád.
Már bocs, de a szakállas csajt tőletek/miattatok védik a "tolerancia" dumával. Ha egyszer a két orosz lányról nem születnek ilyen kérdesek, mégis hol védjük mi őket innek a gyk-ról? Elárulnád?
Vagy a logika megint pihenőpályára került, hogy lehessen egyet kétszínű nyugatozni?
" hogy lehessen egyet kétszínű nyugatozni?"
Tán nem két színű?Ha tudna, még többszínű is lenne ez a banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!