Magyarország szomszédai (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia és Ausztria) mennyire fejlettek, és mennyire fejlődnek? Milyen náluk az életszínvonal?

Mindegyik országban voltam,ezek közül kettőben éltem is,nagyon durva,hogy mennyire fogalmatlanok páran és úgy okoskodnak,hogy soha nem voltak egyikben sem kb :D egyedül a 10-es tudott normálisan válaszolni,az 1-es és 2-es meg brutális mekkora baromságot állított
Nagyon sok minden függ amúgy a szakmától is,egy átlag Gipsz Jakab szempontjából talán úgy a legreálisabb,hogy Ausztria fényévekkel fejlettebb,Szlovénia és Szlovákia nyugati része fejlettebb de nem fényévekkel,Szlovákia keleti része,Horvátország,Románia erdélyi része kb Magyarországgal egy szint,Románia regáti része,Ukrajna és Szerbia viszont sokkal fejletlenebb.
Szerbiára aki azt írta,hogy jobb nem tudom hol élt,én anno azért jöttem Magyarországra mert Szerbiából ide jöttek és el voltak ájulva,hogy Szeged milyen fejlett :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!