Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már megint mi ez a marhaság,...

Már megint mi ez a marhaság, hogy egyetemeken liberális propagandát terjesztenek ?

Figyelt kérdés
Dezse Balázs meg a Jeszenszky Zsolt mondták , hogy az egyetemeken liberális propagandát oktatnak a diákoknak. Hát nem tudom én PE-MK-n tanulok mint Gépészmérnök és nem tusom vajon nálunk az integrálás deriválás vagy a differenciál egyenletek vagy a mechanika esetleg. Ezek a Sorosi liberális propaganda részei ?

okt. 2. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
A reálszakokon valóban nem. De viszont a humánszakokon valóban elég erős a liberális behatás. Én nyelvtudományokat tanultam (fordítás francia-angol-magyar/plusz irodalomtudomány) több szemeszter voltama világ különböző egyetemein meg továbbkézéseken, hát meg kell, hogy mondjam, hogy nemhogy konzervatív professzorral nem találkoztam, de még olyannal sem, aki nemhogy nem konzervatív lett volna, hanem, hogy nem nyíltan liberális beállítottságú. (persze lehet van kivétel,d e nem szok)
okt. 2. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/22 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk műszaki karon még a hallgatók nagy része is inkább szavazna a fideszre, mint a -többnyire balos- ellenzéket. Egyszerűen nálunk a többség rühelli a libsiket. Azért vannak itt is, de nem jelentős az arányuk.
okt. 4. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

1994-ben egyetemista voltam, műszaki karon. Akkor ijedtem meg igazán, amikor kiderült, hogy a saját egyetemista társaim között milyen nagy számban hiszik el a komcsiknak, hogy majd megint őket kell kormányra segíteniük és akkor majd milyen jól is fogják vezetni az országot.

Be is igazolódott a félelmem, az ország nagy többséggel az mszp-t segítette hatalomba. Ami megdöbbenés volt még ezen felül, hogy a választáson antikommunistaként induló, nagy rendszerváltó párt, az szdsz milyen gyorsan és lazán hajlandó volt szövetséget kötni a kommunistákkal (ne feledjük, mindössze 4 év telt el a rendszerváltás óta!), csak hogy hatalomba kerüljenek.

Ha az egyetemistákat ennyire könnyű volt becsapni, átverni - mindenki tudja mi lett a következménye a Horn kormány "devizaválsága", a Bokros csomag - akkor nagy a baj.

Azóta is ott vannak együtt. Ez az összefogás csak úgy jöhetett létre, ha az akkori szdsz politikusai (akik ma ott vannak a dk-ban, a momentumban, a liberális pártban és a holdudvaraikban, pénzembereik között) vagy előtte hazudtak éveken át az antikommunista érzületükről, vagy annyira gerinctelenek, hogy a hatalomért bármire képesek.

Mivel éppen most fognak össze a nemrég még általuk fasisztának kikiáltott jobbikkal, így inkább azt mondanám, hogy az utóbbi, bármire képesek a hatalomért.

A komcsik, a mai mszp, dk pedig csak hozták a megszokott komcsi formájukat mindig is - hazudni, hazudni és hazudni.

Ma az egyetemeken ugyanez zajlik. A fiataloknál próbálnak szavazókat szerezni, akik még nem élték át személyesen a korábbi ámokfutásaikat és még nem hiszik el az idősebbeknek, hogy igazat mesélnek róluk.

okt. 4. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13, van egy bizonyos csoport, amely nagyrészt vezet bizonyos mozgalmakat. Ilyen volt a kommunizmus is, a mai szélsőliberalizmus, és az SZDSZ majd minden tagja ilyen körből jött. a Liberalizmus sosem volt más az utóbbi évtizedekben, mint a kommunisták új játszótere, ahol mindenki egyenlő, ahol nem számít a származás (leginkább az övék), az emberi minőség, a bűnök, ahol támogatni kell bizonyos csoportokat, a legnyomorultabbakat, és ellenség a fehér, hetero, keresztény ember, akik a kulákok szerepét töltik be. Anno talán Szerb Antal vagy más írta azt, hogy a kommunisták igazából csak a származásukat akarják leplezni, mert szégyellik. A Soros-féle "nyílt társadalom", az antirasszizmus, a devianciák propagálása is mind-mind ebbe az irányba vezet. A bűncselekményeket is elég könnyű így leplezni, pl. ha egy etnikai csoporton belül magas a bűnelkövetők aránya, vagy összeesküdnek, lásd Black Lives matter-ös fosztogatások, gyilkosságok. Sok egykori kommunista ma már liberális, mert ez egy hasonló eszme. Sok körömtépkedő ávós fia lett SZDSZ-es. Ma a Momentum, a DK és hasonló pártok képviselik ezt.
okt. 4. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

#14 Igen. Sajnos.

A legnagyobb baj az hogyha ezt kimondod akkor te vagy a fasiszta, kirekesztő intoleráns boomer - és nem ők azok akiknek fogalmuk nincsen a történtekről.

Pontosan ezért nem akarják, hogy a történelmet tanítsák és a diákok tanulják, mert aki megismeri a múltat az kevésbé fogja elkövetni ugyanazt a hibát.

okt. 4. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

"...Veled, mint értelmes fiatallal senki sem foglalkozik, mert túl sokat akarsz és kérdezel."


Mekkora igazság ez.

okt. 4. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 Konstant ***** válasza:
50%

Az elmúlt 30év arról szólt, hogy könnyű volt a jobb oldalt szétbomlasztani és amikor a baloldal nyert akkor minden fizetni való emelkedett.


Én inkább élek egy urambáttyám rendszerben, mint egy olyanban amiben rettegnem kell, hogy nem tudom fizetni számláimat, az elmúlt 30év tapasztalata ez volt a liberál-kriptokommunistáktól.


Mert az a demokrácia ellenesség számomra, hogy nem tehetem meg, és nem az amit pampognak a politikusok.


Ha a liberálisok nyernek olyan mintha nem sütne ki a nap négy évig, szemkilövetés, lakásodelárverezése, szomszédod szinesbőrű lesz és bűn lesz kimondani azt, hogy magyar.


Az egyetemistáknak még nem annyira családfenntartók kevésbbé érzik ezt, viszont sokan vagytok akiket nem csábít az idegenszívűség mely kizárja magyarságodat.

okt. 8. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
A kedves kormányunk nem akar tudás alapú társadalmat, márpedig az a helyzet, hogy a modern tudás alapú társadalom liberális. A modern pszichológia sok olyan kérdésre adott választ, ami veszélyezteti a hatalmukat, hiszen egy tanult, intelligens, nyílt gondolkodású ember nem fogja bevenni a maszlagot amit tolnak. Tudják nagyon jól, hogy sötétségben kell tartani az embert, amíg ők Borkaiznak.
okt. 19. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/22 Konstant ***** válasza:
61%

A modern tudás alapú liberalisták ma éppen a Képzőművészeti Egyetemen avval foglalkoznak, hogy társadalomkritikus, azaz Fidesz ellenes festményeket fessenek a hallgatók, ez jelenti a jó festmény fogalmát most.


A szépre azt mondják hazugság. A riasztora azt mondják különleges. Tehát már régóta ez a "modern"


Miért teszik ezt? A szép az egyén azonosulás vágyával van kapcsolatban, azaz válaszd a hozzád hasonlót. Ez viszont a tiszta fáj elmélethez vezet, ezért a szépet ki kell vezetni a képzőművészetből gunyolni nevetség tárgyává kell tenni.


Marad a csúnya, rossz hirdetése mely a másságrol szól, elbizonytalnitja a képzőművészetet nézőt. A modern liberalizmus az egyén szabadságát hirdeti, azonban jól bevállt szabályok és törvények ellen is szól, ami kárt okoz a társadalomnak és az egyénnek is. A Képzőművészeti egyetemen pedig nem az egyén szabadsága, hanem az egyes n idomitása folyik.


A liberális társadalomban a vegyes származású nép csoortok vannak többségben, a homogén nemzetállamokrol pedig minden rosszat furkálnak.


Tudásalapu társadalomról.

(A kedves kormányunk észrevette, hogy több a diplomás, mint a magyar diplomás munkahelyek száma, ezért külföldnek képezik a diplomások zömét Mo. - ön. Észrevette, nincs bádogos, kőműves és más szakmabeli, villanyszerelő az országban elég, ezért a szakiskolák egy részét átalakításra kényszerítette, hogy ne olyan sok elméletet, hanem gyakorlati oktatásnak is helye legyen, ezt jelöli az ettől az évtől indított Technikum a szakiskolákban.Ez is a tudásalapu társadalom felé tett lépés. )

okt. 20. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/22 anonim ***** válasza:
38%

19


Inkább arról beszélj, hogy miért bélyegzi meg a pszichológiát a kedves kormányod, vagy miképp akár pszichológiát anélkül a tény nélkül, hogy a "másságot" olyan képp tanítsák, ahogy az egyébként pszichológiailag helyes.


Elég kár belekeverni ebbe a szfet, de a kőműveseket is.


Itt arról van szó, hogy a kormány szíve szerint teljesen lezüllesztené a pszichológia képzést, mert szúrta a szemét meg a médiájának, hogy bizony ott tanulnak az lmb akármiről is, és nem, mint család ellenes őrültek vannak beállítva.


Mily meglepő, nem de bár? Elvégre a leendő terapeutának, iskola pszichológusnak, akárminek azt kéne hajtania majd felnőtt korára, hogy a melegek nem emberek, az alkoholizmus jobb, mint egy füves cigi, vagy épp az, hogy minden ember ugyan olyanA tudás alapú társadalomban nem csak diplomások vannak, ebben igazad van! Ellenben a tudás alapú társadalomban nem hirdetünk kormány szinten olyan bigott blődségeket, amiket a Fidesz és követői próbálnak.


Nem mellesleg a tudást és a munkát egyaránt díjazza, de perpillanat itt pofára megy minden, meg baráti-rokoni kapcsolatokra, tehát kár ebbe belemenni.

okt. 20. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!