Ha nettó 700 ezres fizetéstől számít valaki középosztálybelinek, akkor Magyarországon egy szűk réteget leszámítva mindenki szegény?
700 ezret pl a legtöbb mérnök, programozó, közgazdász sem keres
Max az kap ennyit, aki jól menő vállalkozó, vagy már igen magas pozícióban van

válasza:

válasza:

válasza:Egyébként igen. És lényegesennagyobb a szegénység, mint a fideSS láttatni szeretné.
Vidéken 250 ezer bruttóért foglalkoztatnak 3 műszakban.
magyarország, fidesspatkányország így szeretlek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden érdekel, hogy számodra ezek a kategóriák mit jelentenek, hogy képzeled az életüket, nem csak az anyagiakra értve, hanem minden, ami csak eszedbe jut. Kíváncsi vagyok, hogy milyen különbségek lesznek a válaszok között, megköszönöm, ha a végén saját magadat is kategorizálod.
Arra gondolok, hogy megmaradt-e valamilyen szokásotok, világnézetetek vagy belül továbbra is pénztelennek látjátok magatokat?
3 gyereket nevelünk,nettó bevételünk közel 700 ezer Ft,ebből 300 ezret teszünk félre havonta,mert saját házat szeretnénk venni 5 év múlva kb. A gyerekeknek és amúgy is mindent meg tudunk venni amire szükség van. Az albérletünk elég csekély 35 000 Ft,ebben benne van a...
Azt vettem észre elmúlt pár évben, teljesen elfog tűnni a középosztálybeli réteg. Helyettük 2 féle magyar fog élni szegény vagy gazdag. Ismertem olyanokat aki régen középosztálybeli rétegnek számított és fizetésükből megtudtak élni. Most meg, szegények lettek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!