Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a veleményetek azokról a...

Mi a veleményetek azokról a fiataokról, akik elmennek nyugatra ebből az országból?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 16:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Én is megyek csak nem külföldre

De sosem tudni lehet oda is majd :)

2022. okt. 12. 16:52
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Én is el akarok menni. Nekik legalább volt rá lehetőségük. Remélem nekem is lesz.
2022. okt. 12. 16:55
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Semmi, ha most fiatal lennék akkor mennék. Én is kiakartam menni, amikor még fiatal voltam, csak a szülői nyomás nem engedte. Az volt a tervem kimegyek a szakmámban, mivel ott akkor még a technikai fejlődés előrébb járt,mert a jóléti társadalmakban a technikai fejlődés előrébb van és hamarabb kerül be a gazdaságba, jut ezáltal az állampolgárokhoz, tanulók hazajövök és alkalmazom. Hogy most ez így van-e azt nem tudom, én a 90-es évek elején voltam 18 éves.
2022. okt. 12. 16:59
 4/22 anonim ***** válasza:
2%
Telhetetlenek.
2022. okt. 12. 17:12
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem őket a bátorságukért.
2022. okt. 12. 17:23
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Jól csinálják itt amugy sincs választási lehetöség meg demokrácia.Meg kint lehett peszélni az infláciorol itt az tabu téma itt mindig más a hibás.Ha valos problémákrol beszél akkor a fidesz propaganda gépezete melegnek,külföldi embernek, vagy soros,Brüsszel ember vagy cinkét ad.
2022. okt. 12. 17:28
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen érthető, 2 év és én is megyek a párommal. Szánalmas ez az ország, az állampolgárság sem fog hiányozni.
2022. okt. 12. 17:32
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
6 Miért ne lenne? neked az fáj hogy a társadalom többsége nem annyira debilis hogy gyurcsánnyal kollaboráljon.:)
2022. okt. 12. 17:33
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy az ilyen libbant naplopókra nincs nagy szükség,a legkevésbé lehet őket magyarnak tekinteni,leginkább kozmopolita paraziták.
2022. okt. 12. 17:35
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Én vagyok az egyik a sok közül :D
2022. okt. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok Toroczkai László ismét konstruktív mondatairól? Mi a véleményed a magyar széljobb királyáról, Mi Hazánk mozgalomról?

Azt mondta a Mi Hazánk kongresszusán, hogy az északi civilizációnak hála fejlett az emberiség, nem a feketék miatt. A liberalizmus pusztító életellenes ideológia és egy igazi magyar nem lehet liberális mert nemzetárulás. Valami olyasmit is mondott hogy a liberálisok...

Megváltozna egy átlag fideszes véleménye, ha pár napot eltölthetne pl. a hanyatló Németországban vagy Ausztriában?

Ha saját szemükkel látnák, hogy tele vannak az élelmiszerboltok szebbnél-szebb friss áruval, hogy az utolsó szakmunkás is teli kosárral megy ki, hogy az utak jó állapotúak, az emberek kedvesek, jól érzik magukat, hogy nincsen minden sarkon átoperált óvodás, hogy a...

Mi a véleményed a benzinár-stopról?

Leszögezném nem vagyok szakértő, ezért kérném nálam okosabbak véleményét. Mehet lejjebb a piaci ára, ha elmúlik a háború vagy egyéb esetekben? Maradhat továbbra is a benzinár-stop? Vagy mi lenne a megfelelő döntés? Kiengedni piaci árra, hagyni a 480-on, felemelni a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!