Nemzeti Földügyi Központ volt vezetője (orbán volt osztálytársa)gépén közel 400 pedofil képet találtak. Csodálkozik még valaki?

Mikor??
Most egy tavalyi hírt próbálsz bedobni?

Ez meg viktor haverja volt!? A másik pedo a testvére haverja volt.
Fura egy család ez…

Én szeretném, hogy találjátok! Ellenem indulhat a hadművelet! Kiváncsi leszek! Sok sikert!

7: Ezt miért nekem írod? Én következetes vagyok. Nemcsak ebben. Azt is utálom, ha valakit azzal piszkálnak, hogy kik (voltak) a szülei, nagyszülei. Erre is van példa mindenkét oldalon.
Arról viszont nem tehetek, hogy mások hogyan gondolkodnak meg miket írogatnak.

5# ez nem kívánságműsor. Bizonyos eszközökhöz nem nyúl az ember, csak ha haszna származik belőle.
6# lelkes amatőrök. Nincs semmi fenyegetés, ez csak a lehetőségek felvázolása. Inkább az a roszzindulató feltételezés, hogy te ezt fenyegetésnek fogod fel.

Ha tényleg a kezedben/kezetekben lenne az eszköz amivel ezt meg tudjátok csinálni, akkor mélyen kussolnál róla jóbarát.
Neked is csak lobog a szád. (Jelen esetben a kezed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!