Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemzeti Földügyi Központ volt...

Nemzeti Földügyi Központ volt vezetője (orbán volt osztálytársa)gépén közel 400 pedofil képet találtak. Csodálkozik még valaki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 21. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Mikor??

Most egy tavalyi hírt próbálsz bedobni?

2024. febr. 21. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Te felelősnek érzed magad azért, hogy volt osztálytársaid mit csináltak/csinálnak???
2024. febr. 21. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Ez meg viktor haverja volt!? A másik pedo a testvére haverja volt.

Fura egy család ez…

2024. febr. 21. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, a tieden is találunk a szeretnénk. Akár úgy, hogy nem is tudsz róla. Csak szólok.
2024. febr. 21. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Én szeretném, hogy találjátok! Ellenem indulhat a hadművelet! Kiváncsi leszek! Sok sikert!

2024. febr. 21. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
4. Jo lenne tudni a többesszám kiket takar??? A stilusod alapján befejezetlen a fenyegetésed. Még hozzáfüzhetted volna: Akkor is találunk ha egyáltalán nem is volt! Mi ehhez értünk. Csak szolok.
2024. febr. 21. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
2, bár ugyanennyire következetesek lenne mindenki akkor is, amikor a Szikra mozgalmas nem-esetről volt szó, vagy, amikor a pedagógus asszisztensről, de, hát akkor mindegy volt mindenkinek, hogy nem is lett belőle bűntény, aki ott volt az "osztályban" az pedofil lett.
2024. febr. 21. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

7: Ezt miért nekem írod? Én következetes vagyok. Nemcsak ebben. Azt is utálom, ha valakit azzal piszkálnak, hogy kik (voltak) a szülei, nagyszülei. Erre is van példa mindenkét oldalon.

Arról viszont nem tehetek, hogy mások hogyan gondolkodnak meg miket írogatnak.

2024. febr. 21. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

5# ez nem kívánságműsor. Bizonyos eszközökhöz nem nyúl az ember, csak ha haszna származik belőle.

6# lelkes amatőrök. Nincs semmi fenyegetés, ez csak a lehetőségek felvázolása. Inkább az a roszzindulató feltételezés, hogy te ezt fenyegetésnek fogod fel.

2024. febr. 21. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a kezedben/kezetekben lenne az eszköz amivel ezt meg tudjátok csinálni, akkor mélyen kussolnál róla jóbarát.

Neked is csak lobog a szád. (Jelen esetben a kezed.)

2024. febr. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!