Aki látta moziban a 10 év gyűlölet című filmet, annak hogy tetszet és hogyan értékelné?
máj. 7. 21:47
1/6 anonim 

válasza:

Láttam élőben egy jelentős részt belőle, nem akartam repetázni belőle.
Nekem elég volt élőben megnézni, ezért is vagyok külföldön és mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy, aki még otthon van, csomagoljon és minnél messzebb, minnél hamarabb, mert itt nem lesz jobb semmi.
2/6 anonim 

válasza:

Az nézi, aki már tud mindent. Egyfajta önkielégítés, mégis mi értelme van. Jó hogy nem a darkweb-en vetítik, vagy az HBO-n. Gondolom nem ingyenes a vetítés, mi értelme ennek. Politikai profit, milyen jó keresnek, hogy az orbáni rezsim olyan, amilyen. A filmet meg az M(oszkva)1 néző nem fogja látni.
3/6 anonim 

válasza:

Nem láttam még, de miért beszélnek múltidőben az Orbán-kormányról az előzetesben?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert a Tiszáé a jövő.
máj. 7. 22:53
5/6 anonim 

válasza:

0rb@n egy letünt lejáratott hazug tolvaj világ embere.
MP pedig a jövő embere.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!