Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor áll le a közmédia...

Mikor áll le a közmédia hírszolgáltatása?

Figyelt kérdés

[link]

Magyar Péter ismét leszögezte: a Tisza-kormány megalakulása után felfüggesztik a közmédia hírszolgáltatását, és megszüntetik a goebbelsi propaganda állami támogatását.

máj. 8. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
62%
Ki venné észre?
máj. 8. 23:08
 2/73 anonim ***** válasza:
66%
Valaki még nézi az a sz"rt?
máj. 8. 23:16
 3/73 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem a parlamenti alakulóülés közvetítése még lemegy, aztán másnap már valószínűleg le lesznek kapcsolva

Legkésőbb hétfőre

Bár elég valószínű hogy csak egy nagyon rövid időre lesznek lekapcsolva, amíg újjá nem szervezik a tévét

máj. 9. 02:58
 4/73 anonim ***** válasza:
0%
Nesze Neked, Demokrácia! Nem tudom, hogy akik Magyar Péterre szavaztak, hogy tehettek ilyent az ország ellen!
máj. 9. 07:22
 5/73 A kérdező kommentje:

Előbb is propagandisták beszéltek. Ennek semmi értelme. Meg kell újítani, addig adásszünet kell.

máj. 9. 12:10
 6/73 anonim ***** válasza:
8%
4! Buta Tiszás vagy! Meg fogja ezt a választást még mindenki szívni. Nem sógort, komát rák oda. Hát bár csak ebben hazudtak volna. Ja, ennek a hülyének az a család, hogy verte a feleségét. Én nem mondom hogy a Fidesz jó, de ők lettek volna a legkisebb rossz. És most már nyilván a Tisza párt prpolagandája fogja uralni a közmédiát, és tényleg uralni fogja. Remélem annyi eszetek van, ha Nektek is nagyon szar lesz, visszahívjátok.
máj. 9. 15:55
 7/73 A kérdező kommentje:

Ezt kinek írtad?

Amúgy az M1-en egész nap nincs ajánló, sem reklám.

máj. 9. 15:57
 8/73 anonim ***** válasza:
0%
A tiszásoknak!
máj. 9. 16:12
 9/73 anonim ***** válasza:
0%
És Neked elsősorban
máj. 9. 16:13
 10/73 anonim ***** válasza:
78%

6

Az is hivatalos, hogy nem verte a feleségét. Mondjuk eddig is egyértelmű volt, hogy nem.

máj. 9. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Mi lesz a közmédián a hírműsorok helyett a felfüggesztés ideje alatt?

MP megigérte, hogy megszűnnek a köztévében és a közrádióban a hírműsorok egészen addig, amíg a pártatlan tájékoztatás feltétele meg nem lesznek teremtve. De mi lesz a hírek helyett?

Szerintetek ki mondja az Újévi beszédet a közmédián 2027.01.01-jén?

Vajon Sulyok Tamás vagy valaki más? (egyáltalán köztársasági elnök fogja megtartani). Tudom, messze van még, de hát ideér egyszercsak.

Most mi van a közmédiával?

Nem nagyon néztem eddig, hétfő-keddre azt írták az újságok, hogy normalizálódik a helyzet, szerda-csütörtökre meg azt, hogy visszatértek a pártállami bunkósbotok és ki lett adva, hogy az "utolsó töltényig" lőni kell az ellenségre (az új kormányra). Ma direkt néztem...

Fideszesek! Most már elhiszitek hogy hazudtak a közmédiában mint a vízfolyás?

Magyar Péter felhívására lemondott a közmédia kuratóriumának egyik tagja.„A tegnapi napon lemondtam a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumában betöltött tagi megbízatásomról. Lemondó nyilatkozatomat az Országgyűlés elnökének hivatalos formában is elküldtem A hazai...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!