Akiknek a fidesz szimpazikus azok a felmérések szerint miért alacsonyabb iskolai végzettségűek?
Ezt felmérések mutatják.
Akkor aki kevésbé okos azok szavaznak a fideszre? Mert már egy egyszerű érettségizettek körében is alulreprezentált a fidesz..

válasza:

válasza:#10!
Akkor miért nem kérdezed meg ezt a fideszes barátaidtól?

válasza:13, 14!
Köszönöm az együttműködést! :DDD
Azt szerettem volna, ha a kérdező bevallja, hogy tiszát (nem fideszes).
Mert a helyesírása és a stílusa alapján vagy max. ötödikes vagy szakmunkást végzett.
A nagypofájú 14-es sem fogta fel, hogy mire megy ki a játék, tehát őt sem az eszéért szeretik.
Köszönöm, hogy segíthettem és együtt gyorsan bebizonyítottuk, hogy ezek a felmérések bemondásra mennek és a nagypofájú tiszások valójában prolik, akik még a felmérekben is hazudnak.
Örülök, hogy segíthettem! :D
14:
Tovabbra sem értem mit kötekedsz, de akkor mondom másképp: szerinted ha fideszes lennék ezt a kérdést írtam volna ki? Gondolom azért ebből minimum "gyanús" nem?
15:
Ugyanolyan bemondásra ahogyan pl a medián mandátum számra lebontva tűpontosan megmondta a választási eredményeket? Így érted?

válasza:#16!
Fetrengek a röhögéstől!
A nagy tiszás éttermiségi még akkor sem érti, hogy teli pofával sétált bele abba a bizonyos erdőbe, miután ezt elmagyaráztam. :DDD
Folyamatosan azt igaolod, hogy semmi nem igaz a felmérésből.
Gondolom, te is bekuzom pár diplomát, miközeben szakmunkást végeztél.
14:
A 16-os nem neked ment hanem 15-nek akart csak elírtam. (feltételezem hogy ez okozta ezt az IQ vihart amit most átél szegényem)
"A nagypofájú 14-es sem fogta fel, hogy mire megy ki a játék, tehát őt sem az eszéért szeretik."
Ő értette hogy miért válaszoltam így neked, ezért mondta hogy érettségi alatt nyilván nem fogod fel mit jelent az hogy szarkazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Pl technikum érettségi befejezett 8 osztály gazdasszonyképző stb
Az még érthető hogy ők pár évvel később vállalnak gyereket, de az hogy kevesebbet - az nem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!