Aki most előre bírálja azt, hogy a közmédia majd milyen lesz ezután, azt a korábbi működése nem zavarta?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nincs olyan kormány ami nem tisztogatásokkal kezd, ez az egész világon így van. A következő meg majd am jelenlegit fogja tisztogatni, változtatgatják a névtáblákat, kinevezik a haverjaikat, szerkesztgetik a műsorokat, persze mind az adófizetők pénzén. Kb olyan az egész, mint a F1: hoznak valami szabályt és az az egyik csapatnak jobban fekszik, így végignyeri az idényt. Valakinek tetszik, másnak nem. Aztán megint változtatnak a szabályokon és az már a másik csapatnak fekszik, a korábban boldogok sírnak, a korábban sírók boldogok. Közben van egy rakás ember akit hót nem érdekel az egész és csak azért nézik, mert egy rokonuk is nézi. Na kb itt vagyok én.
Félelmetes látni, ahogy az emberek vallásosan hisznek olyan politikusoknak, akik karrierjük során már megjárták a legtöbb irányvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Ha független újságíróként folytatta volna a munkáját akkor nem rúgták volna ki a tévés legendát Császár Attilát? Állítólag Magyar Péter kérdezte és utána a Biztonsági őrök vezeték ki Császár Attilát és elbocsájtották ennyit hallottam ez tényleg igaz? Pontosan...
Végül is most már nem kell rettegni a háborútól, Gyurcsánytól, Brüsszeltől, cica adótól, ezt a terhet levették a vállatokról.
A mi hazánk a köztévé élére Virághalmy Saroltát jelöli, mert szerinte (novák előd posztja) a közmédia nem politikai pártok játékszere A bökkenő csak annyi, hogy ez a nő csak úgy mint az összes mi hazánkos teljesen fideszes narratívát tol, orbánt síratja fb oldalán,...
Mitől fogtok így félni, hogy óriásplakátok se lesznek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!