Nem a mi szégyenünk az ha a közmédia 16 évig hazudott nekünk?Nem mi hagytuk hogy a Fidesz azt csináljon az adóforintokból amit akar?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Van benne igazság a kérdésedben: sok hasonló dolgon gondolkodok én is.
Azon kívűl, hogy fölöslegesen mentem én is magamat, hogy nem szavaztam rájuk, gáznak érzem magamat, mert a morgolódáson kívűl nem tettem semmit sem, hogy más legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Tóth Gabi maga állt elő a megdöbbentő, Rákosi-korszakot idéző történettel tiktok csatornáján, miszerint 2023-ban a válása miatt a fidesz irányította közmédia cenzúrazta őt. Erről mégis mi a véleménye a mai tüntetésen résztvevőknek? Nem érzik magukat hipokritának,...
Ha független újságíróként folytatta volna a munkáját akkor nem rúgták volna ki a tévés legendát Császár Attilát? Állítólag Magyar Péter kérdezte és utána a Biztonsági őrök vezeték ki Császár Attilát és elbocsájtották ennyit hallottam ez tényleg igaz? Pontosan...
Esetleg úgy gondolják, hogy eleget tett a közszolgálatiság kritériumainak?
Végül is most már nem kell rettegni a háborútól, Gyurcsánytól, Brüsszeltől, cica adótól, ezt a terhet levették a vállatokról.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!