Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem a mi szégyenünk az ha a...

Nem a mi szégyenünk az ha a közmédia 16 évig hazudott nekünk?Nem mi hagytuk hogy a Fidesz azt csináljon az adóforintokból amit akar?

Figyelt kérdés
Ha valóban 16 évig hazudott a közmédia miért hagytuk?Ki tehetett volna ellene ha nem mi,a nép akinek az adóforintjaiból működött?

júl. 10. 12:27
A kérdező szavazást indított:
A magyar nép szégyellheti magát ha igaz hogy a közmédia 16 évig hazudott neki
A közmédia dolgozóinak kell szégyellnie magát
A Fidesznek kell szégyellnie magát
Mindenkinek szégyellnie kell magát nemcsak az elmúlt 16 de az azelőtti időszak miatt is
10 szavazat
 1/6 Atis26 ***** válasza:
80%
én sosem szavaztam a fideszre.
júl. 10. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
én sem. Azoktól kérdezd, akik rászavaztak.
júl. 10. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Úgy tűnik, ez 16 évig sok magyarnak tetszett, mert szavazatukkal megerősítették az Orbàn-rezsimet. Amúgy màr kb pár száz ember nézte az aberrált propagandát, még a fideszesek is Telexet, 444-et, HVG-t, 24.hu-t olvasnak. 🤷‍♂️
júl. 10. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Fizettük a TB-t mégis hónapokat vagy akár éveket vártunk egy vizsgálatra, fizettük az adót és a magyar valóság helyett azt láttuk az M1-en hogy jó irányba haladunk nem volt ez így jól és ha ez 16 évig így ment az a mi szégyenünk is
júl. 10. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
@4 Lehet, hogy a Ti szégyenetek, nem tudom kik vagytok, de az enyém biztos hogy nem. Én 2018-tól mindig a Fidesz ellen szavaztam. (10-ben szavaztam rájuk, 14-et kihagytam)
júl. 10. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van benne igazság a kérdésedben: sok hasonló dolgon gondolkodok én is.

Azon kívűl, hogy fölöslegesen mentem én is magamat, hogy nem szavaztam rájuk, gáznak érzem magamat, mert a morgolódáson kívűl nem tettem semmit sem, hogy más legyen.

júl. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

A Fidesz milyen alapon szervez tüntetést a közmédiáért, ha ők maguk is cenzúrázták Tóth Gabit?

Tóth Gabi maga állt elő a megdöbbentő, Rákosi-korszakot idéző történettel tiktok csatornáján, miszerint 2023-ban a válása miatt a fidesz irányította közmédia cenzúrazta őt. Erről mégis mi a véleménye a mai tüntetésen résztvevőknek? Nem érzik magukat hipokritának,...

Mi a véleményed hogy kirúgták Császár Attila riporter legendát? A kormánnyal szembe ment azért rúgták ki?

Ha független újságíróként folytatta volna a munkáját akkor nem rúgták volna ki a tévés legendát Császár Attilát? Állítólag Magyar Péter kérdezte és utána a Biztonsági őrök vezeték ki Császár Attilát és elbocsájtották ennyit hallottam ez tényleg igaz? Pontosan...

Aki most előre bírálja azt, hogy a közmédia majd milyen lesz ezután, azt a korábbi működése nem zavarta?

Esetleg úgy gondolják, hogy eleget tett a közszolgálatiság kritériumainak?

Fideszesek, elfogadjátok az M1 bocsánatkérését, hogy éveken át a pofátokba hazudtak?

Végül is most már nem kell rettegni a háborútól, Gyurcsánytól, Brüsszeltől, cica adótól, ezt a terhet levették a vállatokról.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!