Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a Fidesz Kormány tesz az...

Amit a Fidesz Kormány tesz az nem más mint nép irtás, rosszabb a volt padláslesöpréstől, mert jelenleg a vagyonelkobzás folyik Hazánkban főleg a szegények körében. Jogos ez az eljárás? Lehetne e tenni ellene?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 12:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan, mire gondolsz?
2011. ápr. 16. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
Ez hülyeség! Nem folyik semmilyen eljárás a szegények ellen. Ez csak szoci meg libsi propaganda.
2011. ápr. 16. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

A rendes ember dolgozik, mint az állat, ha beteg nem megy orvoshoz, mert félti a munkahelyét......egyre betegebb lesz, aztán ha elmegy, a kivizsgálásra hónapokat, egy műtétre lassan már éveket vár......közben szedi a gyógyszereket, ha egyáltalán ki tudja fizetni......betegállományba nem megy, mert elveszíti az állását, ha meg nem tudja elkerülni, a befizetett eü.járulékok ellenére is csak kb. 5000.- a napi maximum, és miért?....mert egyes orvosok, akiket a kutya sem ellenőriz, nem kevés pénzért betegállományba veszi a "veszélyeztetett" terheseket,(tisztelet a kivételnek) akik miatt megbüntetik az igazán betegeket.

Aki beteg -> dögöljön meg, mert mire megtalálják a betegség okát, addigra menthetetlenek. Jöhet a temetés.

Igen...igen....sajnos fogyatkozunk...és bizony többen meghalnak, megfagynak a szegénység, munkanélküliség miatt.

2011. ápr. 16. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/25 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy az árak a csillagos egekben vannak és folyamatosan emelések folynak, a bérek az igazságtalan béraránytalanság miatt ( ami Magyarországon a legmagasabb ) nem fedezik a szolgáltatók által folyamatosan emelkedő szolgáltatásokat, ezért több a havi kiadás mint a bevétel, s köztudott az hogy ha a szolgáltatásokat nem fizetik jön az árverezés, esetleg az önkormányzati tulajdonként a volt tulajdonos bérelheti a volt saját házát lakását, de, a rokkant nyugdíjak megszüntetése, végül is ez a Fidesz célja megint csak a szegényeket fogja érinteni, az a milliomos megtudta venni a rokkant nyugdíját az ezután is megfogja,tény hogy Hazánkban sok a rokkant nyugdíjas azonban az is tény hogy Magyarországon nincsenek munkahelyek, (bocsi de ezt azok tudják akik ebbe benne vannak )az hogy a Fidesz Kormány a munkavilágába akarja a betegeket juttatni, ez jó lenne Ám e elképzelésből csak a világ adott a munkahelyek NEM, s nem is fognak lenni, de ha lenének is a munkahelyek nem becsülik meg a dolgozókat s éh bérekért dolgoztatják. Nos ki vizsgálta vagy vizsgálja e problémákat ? Senki a Fidesz lesz*rja magasról hogy valakinek van munkahelye vagy sem, érdekli azt hogy több a havi kiadások mint a bevételek, bizony hogy nem. A Fidesz Kormány elhatározta hogy a megszorításokat véghez viszi hogy az milyen áldozatokkal jár lesz*rja. Van Ország ahol a bevezetésre váró rokkantságot eldöntő gépet az Orvos Szakértők el nem fogadják, hasonlóan a hazugság vizsgálóhoz,Az is baj hogy a Fidesz az az Ö havi jövedelmükből indul ki s fogalmuk nincs arról hogy valójában mi a helyzet Magyarországon, hogy mik okozzák a nehéz helyzeteket, nem tudja mert ha tudna akkor változtathatna rajta, hiszen mindent akarata szerint megtudna változtatni.A Magyarországi mondva csinált sztrájkok azok nagyon messze vannak az igazi sztrájkokhoz, Nálunk a Szakszervezetek milliós havi fizetésű vezetők szervezik , ami csak látszat csel az egész.Még annyit hogy itt Borsod Megyében elszomorító a helyzet. Magamról meg 68.éves nyugdíjas volt Politikusként de nem, MSZP-SZDSZ ből
2011. ápr. 16. 12:53
 5/25 anonim ***** válasza:
7%
Nincs itt semmi baj, csak szeretünk siránkozni. Nagyon is jól lehet ma itt élni, csak akarni kell, és kell egy kis szerencse is persze. A Kádár korszak lezárult, ahogy az mszp - nek is annyi, semmi nincs már ami a fejlődés útjába álljon. Mondjuk még mindig vannak közöttünk a munkáspárt "menő" mocskaiból, de számuk egyre fogy szerencsére.
2011. ápr. 16. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/25 anonim ***** válasza:
97%

"Nincs itt semmi baj, csak szeretünk siránkozni. Nagyon is jól lehet ma itt élni, csak akarni kell, és kell egy kis szerencse is persze"


Állj ki 1.5 millió munkanélküli elé és mond meg nekik.

Meg persze azok elé is akiknek hiába volt munkájuk meg nyugdíjuk mégis megfagytak a téli időszakban mert fűteni luxus.Továbbá mondd meg annak a 70 ezer hajléktalannak akik a Kádár rendszerbe még valószínű panelba tudtak élni és gyári munkások voltak.


"A Kádár korszak lezárult, ahogy az mszp"


A Kádár korszak csak papíron zárult le,az emberek 90%-ban tovább él a szocializmus,ha érdekel leírom miért modom.

Az MSZP-nek remélem vége.


"semmi nincs már ami a fejlődés útjába álljon"


CSAK A FIDESZ!


"Mondjuk még mindig vannak közöttünk a munkáspárt "menő" mocskaiból"


Inkább akármikor pártolok hozzájuk mint a Fideszhez.


"de számuk egyre fogy szerencsére."


Épp ellenkezőleg(szonda ipsos).

2011. ápr. 16. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

"Amit a Fidesz Kormány tesz az nem más mint nép irtás, rosszabb a volt padláslesöpréstől, mert jelenleg a vagyonelkobzás folyik Hazánkban főleg a szegények körében."


Ezzel teljesen egyet értek!!!"Jogos ez az eljárás?"


Nem, ugyanis az ő szavukkal élve: nem erre kaptak felhatalmazást. Az előző kormányt persze tudták vele szapulni, meg eljátszották a "szegények hős védelmezője és oltalmazója" szerepet, amint azonban kormányra kerültek hirtelen megtörtént a páli fordulat. Ők is - mint elődeik - teljesen az ellenkezőjét csinálják annak amit a választások előtt ígértek, hazudtak és hazudnak reggel, délben, este mintha csak könyvből olvasnák."Lehetne e tenni ellene?"


Attól tartok nem lehet! Már alakul a gondolatrendőrség (sok ezer új rendőr felkenésével), ami vasökölként majd oda fog csapni, ahol elégedetlenség van és éhséglázadás lesz - vagyis ahova köll. Gyurcsányék lemeztelenítették, leteperték és a legkülönfélébb módszerekkel meggyalázták ezt az országot, ezek pedig már ezerrel fenik a lándzsát a kegyelemdöféshez.

2011. ápr. 16. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, látszik, hogy sosem voltak problémáid a megélhetéssel!! Az északi és a keleti régióban (máshol is) már a 100.000 ft is hatalmas pénz, a legtöbben minimálbér alatt keresnek vagy munkájuk sincs!! Tudod te, hogy hányan szeretnének dolgozni?? Nagyon sokan, mégsincs hol dolgozni... A roma több segélyt kap, mint egy dolgozó embernek a fizetése. Egyre többen veszítik el házaikat, mert nem tudják fizetni és nőtt a lopások, betörések száma, a munkanélküli segélyt 3 hónapra csökkentenék, a kisebbségnek meg házakat, lakóparkokat építenek!! Az óvodákban a c. gyerekek megverik a magyar gyerekeket ha az INGYEN (nem fizetett) étkezésért nem kapnak repetát, pedig a magyar gyerekek sem kapnak. Ez a szomorú valóság!
2011. ápr. 16. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
Javítás: a 13:10-es válasz megírójának üzentem!!
2011. ápr. 16. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/25 doboszoli ***** válasza:
84%

Patrik, és 13:30-as!

Ne molesztáljátok a Báró Urat, mert ti is irigynek lesztek kikiáltva!!DD)

2011. ápr. 16. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!