Mit kaptál Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől?
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:07
Viccnek szántad ugye??:)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:18
Miért hülye kérdés??Feltudod sorolni azt ami neked elönyödre vált és azt ami nem?Te vagy egyszerü....
Én tőlük semmit.De miért is lapnék?
Van munkám abból meg tudok élni,mi közöm nekem ehhez a két szélhámoshoz?
A kérdező kommentje:
Miért hülye kérdés??Feltudod sorolni azt ami neked elönyödre vált és azt ami nem?Te vagy egyszerü....
Akkor miért nem így tetted fel a kérdést?
Hát lássuk. Nekem eddig az intézkedések nagyjából előnyömre váltak, jó munkahelyem van, jó fizetéssel, régebb óta, tehát nem kormányfüggő, és az új adószabályok miatt még több lett a fizetés.
Lakásvásárlás előtt állok, így várom a moratórium végét, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.
Az egyedüli, ami felbosszantott az a magánnyugdíjas húzás volt. Kicsit össze kéne kapni magukat Viktoréknak, és durvábban odacsapni, hogy ne legyenek feleslegesen elszórt pénzek.
Elégedett vagy a válasszal?
"mi közöm nekem ehhez a két szélhámoshoz?"
Csak annyi, hogy ők irányítják az államot és ők hozzák az akol szabályait, amiben élsz.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:37
Igen elégedett vagyok teljes mértékben!Köszönöm szépen a választ!Látod megy az csak akarni kell normálissan válaszolni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!