Magyarország jobb helyzetben lenne, hogyha 1990-ben Ukrajnával együtt beolvadt volna Oroszországba?

válasza:

válasza:

válasza:"Szerinted Oroszország (akármilyen hatalmas is sok tekintetben) előrébb van, mint Magyarország?"
Kitől fél jobban Amerika? Magyarországtól vagy Oroszországtól?

válasza:22:07 Kérdező!
Ha fél is Amerika (USA), akkor az jó?

válasza:ezzel az orosz dologgal már egyszer megégettük magunkat, hülyék lettünk volna megint velük lepaktálni. (mellesleg erről szó sem volt, és Ukrajnához sincs semmi közünk)
mellesleg itt most nem hülye MSZP, MDF és Fideszről van szó, hanem arról, h a kommunizmus is tehet arról, h itt tart az ország. amit kik hoztak a nyakunkra? az oroszok.
"Ha fél is Amerika (USA), akkor az jó?"
Igen, mert lehet zsarolni.

válasza:22:15 Kérdező!
"Igen, mert lehet zsarolni."
...és az (miért) jó?
Mi ez a nagy orosz szimpátia? Что большие симпатии русскому?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ő már úgy érzi, hogy egyedül jobb neki! Az éjjel külön aludtunk, én majd bele haltam, nem is aludtam, forgolódtam, rossz volt, h nem volt mellettem. Ő azt mondta, hogy neki olyan semmilyen volt... Furcsa hogy egyedül volt, de annyi. Egy 3 éves kapcsolatról van...
5 hetes a babám. Jobb neki külön szobában külön ágyban, vagy velünk?
Az utóbbi egy évben naygon sok ismerősről leváltam, sok emberrel megszakítottam a barátságot. Elegem lett abból, hogy olyanokkal legyek körülvéve, akiket nem is szerete igazából. Egyik hazudozó, pletykálkodó, sz.arkavaró, másik meg alkoholista, nagy a piának és a...
Tán attól lesz manapság jobb vagy rosszabb az életünk, hogy több, mint 1000 éve milyen népekkel éltünk együtt?
A sok kétkedőnek még mindig nem világos, hogy haldoklik a neoliberalizmus?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!