Mi a legnagyobb probléma Magyarországon ma?
Figyelt kérdés
Mi a legégetőbb kérdés?2011. aug. 9. 21:39
11/32 anonim válasza:
"Mi a legnagyobb probléma Magyarországon ma? "
Orban Viktor (es a bandaja).
A megoszto politikaja, a hatalomvagya, a demagog es majdnem felesleges intezkedesei, a magyar es nemzetkozi jogot sarbatipro elkepzelesei, a 1989 ota tarto szelkakas egyenisege - soroljam meg?
12/32 anonim válasza:
Nekem,falun a kurv@ sok cigánnyal van sok-sok bajom.
14/32 anonim válasza:
A gyerekek hiánya.
Tudom, hogy ennek számos okozója van, és hogy évente tízezrek nem születhetnek meg a nyomor és az iszonyúan rossz életkörülmények miatt.
De mégis, a legpusztítóbb baj az, hogy nem születnek magyar gyerekek. Akinek ez nem fáj úgy mintha késsel vagdosnák, arra nem tudom mit mondjak.
15/32 anonim válasza:
utolsónak igaza van de szerintem az összetartás ezt is megoldaná de a sok gyerek nem biztos hogy megoldaná az összetartást
16/32 anonim válasza:
nincs munkahely teremtés ami be lett ígérve, továbbá a a kormány cigánypártolása. A magyarok le vannak szarva, a cigóknak mindent lehet, főleg élősködni az adófizetők pénzén.
17/32 anonim válasza:
18/32 anonim válasza:
22.09: nekem itt Pesten ugyanazzal.
20/32 anonim válasza:
A magyar emberek alapmentalitása, amit nem lehet politikai úton megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!