Tényleg Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett? Ha igen, akkor egyetértetek?

válasza:Az alkotmányban megváltozik a megnevezés, de maga az államforma nem változik meg. (A rántotthúsforma marad :))
Amúgy akkor lennék boldog, ha ennél nagyobb gondunk nem lenne.

válasza:

válasza:

válasza:nem szoktam ilyet mondani, de ezt tényleg leszarom
nem ezzel kéne foglalkozni, amugy szerintem 10emberből 9 nem tudta, hogy magyar köztársaság vagyunk

válasza:Megint új személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, ilyen-olyan okiratok, stb.
Amúgy nemzetközi berkekben az ország hivatalosan "HUNGARY" néven szerepelt eddig is, nem pedig "Hungarian Republic" néven.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én még ennyi adót életemben nem láttam mint itt van. Mindennek az ára emelkedik határ a csillagos ég. És barátom még emellé új adókat találnak ki... Milyen emberek lehetnek azok? Hol találni őket?? A másik amin kiakadok. Itt semmi nem stabil. Semmire nem lehet...
Gondolom az államadósság visszafizetését azonnal megúsznánk, de lenne más következménye is? Lenne hátránya is vagy csak előnye?
Nagyon emlékeztet nem csak az Odüsszeiára hanem a kis malac és a farkas mesére is( csak az egyik lábamat)a kínaiak szaporodása az országban.
Ezek később visszakerültek az országba? Mennyi ma Magyarország aranykészlete?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!