Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg Magyarország leszünk...

Tényleg Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett? Ha igen, akkor egyetértetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 19:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Leszarom.
2011. aug. 21. 19:09
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

Az alkotmányban megváltozik a megnevezés, de maga az államforma nem változik meg. (A rántotthúsforma marad :))

Amúgy akkor lennék boldog, ha ennél nagyobb gondunk nem lenne.

2011. aug. 21. 19:10
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Első válaszoló, te is szeded?

[link]

2011. aug. 21. 19:13
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
2012 január 1-től lesz Magyarország, addig Magyar Köztársaság marad országunk neve.
2011. aug. 21. 19:20
 5/23 anonim ***** válasza:
64%

nem szoktam ilyet mondani, de ezt tényleg leszarom

nem ezzel kéne foglalkozni, amugy szerintem 10emberből 9 nem tudta, hogy magyar köztársaság vagyunk

2011. aug. 21. 19:32
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Megint új személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, ilyen-olyan okiratok, stb.

Amúgy nemzetközi berkekben az ország hivatalosan "HUNGARY" néven szerepelt eddig is, nem pedig "Hungarian Republic" néven.

2011. aug. 21. 19:43
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Azoktól, akik lesz@rják, megkérdezném: ha ez a kérdés, illetve az ország elnevezése ennyire irreleváns, akkor ugyan miért volt mégis annyira fontos a Fidesznek, hogy mégis megváltoztassa? Nem értek egyet a változtatással, mert nincsen logikus érv mellette, viszont újfent egy kupac felesleges pénzkiadással jár, ami egy -állítólag- romba döntött országban luxus.
2011. aug. 21. 19:51
 8/23 anonim ***** válasza:
56%
covenant engem az nem érdekel, hogy mi a neve az országnak Magyarország, vagy Magyar Köztársaság az más doog amit te ítál és abban igazad is van!
2011. aug. 21. 19:54
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Van egy jó mondás "Azzal nincs változás, ha a kuplerájnak a cégérét lecserélik a ku..ák meg azok maradnak"
2011. aug. 21. 20:15
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Bocsika ki kellett pontozni, nem tehetek róla, hogy a mondás így szól.
2011. aug. 21. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerintem élhetetlen hely lett Magyarország. Hogy lehet itt megélni?

Én még ennyi adót életemben nem láttam mint itt van. Mindennek az ára emelkedik határ a csillagos ég. És barátom még emellé új adókat találnak ki... Milyen emberek lehetnek azok? Hol találni őket?? A másik amin kiakadok. Itt semmi nem stabil. Semmire nem lehet...

Milyen következményekkel járna, ha Magyarország csődöt jelentene?

Gondolom az államadósság visszafizetését azonnal megúsznánk, de lenne más következménye is? Lenne hátránya is vagy csak előnye?

Magyarország lesz a Kinaiak trójai falova?

Nagyon emlékeztet nem csak az Odüsszeiára hanem a kis malac és a farkas mesére is( csak az egyik lábamat)a kínaiak szaporodása az országban.

Mennyi aranyat vitt ki az országból Kossuth 1849-ben, illetve Szálasi, majd az oroszok 1944-ben?

Ezek később visszakerültek az országba? Mennyi ma Magyarország aranykészlete?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!