Végülis bekerült a felsőoktatási törvénybe a röghöz kötő szerződés?
engem is érdekel
hol találtad meg az új törvényt? én is elolvasnám

válasza:

válasza:Én ezt találtam, ebbe nincs benne, de attól még lehet bekerült ez is, sok mocskot kavartak nekünk ezek össze az utolsó napokban is, és szerintem még nekik is nehéz átlátni, hogy miket szavaztak meg...
és még OFF: én meg azt nem értem a felvi.hu -n mi ez a nagy kuss, mikor én jelentkeztem egyetemre normálisan kiirtak minden hírt most meg..

válasza:Én csak a tüntetésekről hallottam, nem tudom, hogy végül megszavazták e. Tök mindegy, így is úgy is disszidálni fog a magyar fiatalság nagy része.
Rohadt sokat kell fizetni nagyon szr minőségért úgy, hogy nevetségesen alacsonyak a fizuk. Ki élvezi ezt, mikor két óra repülő úttal ott vagy a nyugatban, ahol sokkal kulturáltabb környezetben önmegvalósíthatsz.
Szerintem ha ezt megszavaznák, akkor a fiatalok egy része már helyből külföldi egyetemre próbálna bejutni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az iskolánkból sikerült egy kisebb csapatot összekovácsolni akikkel tüntetni megyünk.Kíváncsi vagyok mennyien lesznek ott.Akinek szeretne felsőoktatásban tanulni és van esze az ott lesz!
"További módosítások szerint a 2012-2014-es időszakban kiemelten foglalkoznának az informatikai, műszaki és természettudományos képzés jelenlegi keretszámainak megduplázásával, illetve azzal, hogy az állami oktatás- és egészségügy felsőfokú szakemberképzése...
Vagy már el is fogadták?
Ez még kb. egy éve, de lehet hogy annál is régebben volt, miszerint véletlenül beleírták a törvénytervezet 0.2-be, hogy megszüntetik a ktg. térítéses képzéseket. Egyből mindenki megvadult, ők meg össze-vissza mentegetőztek, hogy "véletlen írtuk bele egyik képviselő...
Jelenleg köztudott, hogy túl sok a diplomás, és nem tudnak elhelyezkedni, vagy nem a szakmájukban, vagy csak nagyon kevés pénzért. Nem lenne jobb a diplomásoknak is ha kevesebb lenne a konkurencia? Kinek jó az, hogyha elvégzi az egyetemet, pénzt, időt, fáradságot nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!