Meddig kell még süllyednünk hogy mindenki belássa már végre: 2014-ben sem az MSZP sem a Fidesz nem kaphat több esélyt?
Részben szándékos, részben akaratlanul de teljesen lényegtelen; FOLYAMATOSAN ROMLIK A HELYZET ÉS AZT AMIT AZ MSZP ELINDÍTOTT A FIDESZ CSAK FOLYTATTA...
Valóban választ várok, nem provokálni akarom én a szavazókat, csak szeretném megtudni hogy mikor jön el az a pont amikor már azt mondják hogy jó, oké, ebből elég.
"A közbiztonságra csak cigányozni tudnak, minden másra meg zsidózni."
Végre egy szellemi fogyatékos. Ilyenekre van most szüksége a magyarságnak.
"Mert attól még nem jön el a "Szebb Jövő", hogy kivégezzük az összes cigányt, zsidót és tótot."
Akkor talán próbáljuk veled. Hátha..
"Cionista bűnözők nem léteznek... Ez csak egy romantika jegyében megírt propaganda. Tudod, van a nagyon gonosz cionista zsidó, meg van a jó magyar ártatlan jobbikos. Vagyis ezt kívánja elérni a jobbik a propagandájában."
Tündérke, azelőtt utáltam a zsidókat, hogy a Jobbik létrejötte szóba került volna, 1980-. Akkor hogy is van ez?
"A probléma forrásaként jelölted meg a zsidókat. Ezért vitázunk erről."
Csak tárgyilagos akart lenni, körülírás nélkül.
"Nekem mindegy, csak a Jobbik ne kapjon hatalmat..."
Végre valaki aki szeret szarul élni. És még mondja azt valaki, hogy a magyarok csak siránkoznak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!