Kapott már valaki visszatérítést a bankjától?
Ha igen, milyen bank?
Milyen összeget?
Miért nincs semmi új információ, még a bankok honlapján sem? Én az egyik nagy banknál vagyok, de sehol semmi, az összes cikkben 04.30-as határidő szerepel (nem az MNB által meghatározott határidő, hanem a bank által vállalt, nyilatkozott határidő!), de sehol semmi.
pár napja mondták, hogy május 31. határidőig meg van hosszabítva a rendezés időtartama.
én ma voltam a bankban, és semmit sem mondtak ezzel kapcsolatban.
igen, én is olvastam ezt a 05.31. határidőt, de nem úgy jött le, hogy aznap, hanem hogy addig bármikor, ezért reméltem, hogy vkinek van infója arról, hogy esetleg az X bank 05.06-án utal.
Mert olvastam már átlag 1000 ft-os, de átlag 30 ezer ft-os visszatérítésről is, és az utóbbi nem jönne rosszul. :)
ó, hirtelen azt olvastam, hogy 235 eft, de jó lenne.
sajnos egy bulvár cikk alatt is olvastam egy kb 200 ft-os kommentet, hát ez így nem sok semmi.
de köszönöm!
mai cikk az origo-n:
"valahogy ezekről a tételekről azoknak sem jött SMS, akik egyébként az összes utalásukról szoktak üzenetet kapni"
beléptem e-bankba, és van egy 245 ft-os jóváírásom 04.28-án...... (Erste)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!