Most, hogy a Jobbik lett a Fidesz legnagyobb kihívója, most ők kerülnek a Fidesz rágalomkommandójának a célkeresztjébe?
"Milyen rágalom? Én simán kinézem ebből a Bélából hogy kém volt! Szegediről sem gondolta senki hogy zsidó."
Habár Szegedinek nem az volt a legnagyobb hibája hogy vannak zsidó ősei, hanem az, hogy köpönyegfordító. Eddig a zsidók ellen beszélt, most meg a Jobbik ellen.
Idegen országnak kémkedni árulás, még akkor is, ha az az ország éppen Oroszország.
Egy kicsit én is tartok tőle, hogy a K. elleni vádak tényleg valósak, de míg be nem bizonyosodik, addig remélem, hogy nem volt kém.
16: ha kém lett volna, akkor nem mondott volna le azonnal a mentelmi jogáról. Érdekes, eddig nem volt kém, csak most, amikor 10 nappal vagyunk a választások előtt. Minél hamarabb folyjon le ez a vizsgálat (ő is ezt szorgalmazza), derüljön ki az ártatlansága, és csengjen le az ügy a választásokig.
Kezd rohadt szánalmas lenni, hogy ilyen ócska, tisztességtelen trükkökkel próbálnak keresztbe tenni a Jobbiknak (volt a szavazzajobbikellen, most meg ez......).
21.55
irtózatosan nagy ívben teszek a baloldali pártokra. de tény, hogy jelenleg semmilyen verseny is. az ep-választás jelentősége pont egy nagy nulla. arról szavazunk, hogy melyik párt képviselője éldegél majd kinn, és vesz fel zsíros fizetést... ennyi. nem értem ebben hol van a verseny és a kihívás.
22.17
mikor nem tettem rá? honnan veszed hogy bármit is tudsz rólam? miért gondolod, hogy az érv nélküli személyeskedés és lepontozgatás értelmes kommunikációnak számít?
"11: amúgy mit kell mindig oroszozni? Nem értem, vajon miért mindenről PONT az orosz jut eszedbe?"
Ti miért zsidóztok folyton? Na, előbb ezt magyarázd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!