Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a Jobbik lett a...

Most, hogy a Jobbik lett a Fidesz legnagyobb kihívója, most ők kerülnek a Fidesz rágalomkommandójának a célkeresztjébe?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 20:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Úgy látom a 9-es és tetro közös foglalkozásra jár, és egyszerre kaptak kimenőt az OPNI jogutódjától. Ha vannak még itt rejtőzködő csoporttársaitok, azok még most fedjék fel magukat, és akkor tovább is lehet lépni az értelmetlen kommentjeiken.
2014. máj. 15. 21:56
 12/26 A kérdező kommentje:
11: amióta a baloldal a zsidók seggét nyalja, azóta a szimpátia árnyékát sem érdemlik meg!
2014. máj. 15. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ami furcsa, hogy a ballibek ügyei (több 100 millás külföldi bankszámla, satöbbi) felől nagy lett a csend.
2014. máj. 15. 21:58
 14/26 A kérdező kommentje:
11: amúgy mit kell mindig oroszozni? Nem értem, vajon miért mindenről PONT az orosz jut eszedbe?
2014. máj. 15. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

"Milyen rágalom? Én simán kinézem ebből a Bélából hogy kém volt! Szegediről sem gondolta senki hogy zsidó."

Habár Szegedinek nem az volt a legnagyobb hibája hogy vannak zsidó ősei, hanem az, hogy köpönyegfordító. Eddig a zsidók ellen beszélt, most meg a Jobbik ellen.

Idegen országnak kémkedni árulás, még akkor is, ha az az ország éppen Oroszország.

Egy kicsit én is tartok tőle, hogy a K. elleni vádak tényleg valósak, de míg be nem bizonyosodik, addig remélem, hogy nem volt kém.

2014. máj. 15. 22:00
 16/26 A kérdező kommentje:

16: ha kém lett volna, akkor nem mondott volna le azonnal a mentelmi jogáról. Érdekes, eddig nem volt kém, csak most, amikor 10 nappal vagyunk a választások előtt. Minél hamarabb folyjon le ez a vizsgálat (ő is ezt szorgalmazza), derüljön ki az ártatlansága, és csengjen le az ügy a választásokig.

Kezd rohadt szánalmas lenni, hogy ilyen ócska, tisztességtelen trükkökkel próbálnak keresztbe tenni a Jobbiknak (volt a szavazzajobbikellen, most meg ez......).

2014. máj. 15. 22:04
 17/26 tetro ***** válasza:
0%

21.55

irtózatosan nagy ívben teszek a baloldali pártokra. de tény, hogy jelenleg semmilyen verseny is. az ep-választás jelentősége pont egy nagy nulla. arról szavazunk, hogy melyik párt képviselője éldegél majd kinn, és vesz fel zsíros fizetést... ennyi. nem értem ebben hol van a verseny és a kihívás.

2014. máj. 15. 22:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát igen..... ha nincsenek jó pozícióban, akkor már tesz rá :). Így megy ez baléknál. Az a jó, hogy ez a logika szerint innentől kezdve mindenki tenni fog rájuk egy jó nagyot.
2014. máj. 15. 22:17
 19/26 tetro ***** válasza:
0%

22.17

mikor nem tettem rá? honnan veszed hogy bármit is tudsz rólam? miért gondolod, hogy az érv nélküli személyeskedés és lepontozgatás értelmes kommunikációnak számít?

2014. máj. 15. 22:26
 20/26 anonim ***** válasza:
5%

"11: amúgy mit kell mindig oroszozni? Nem értem, vajon miért mindenről PONT az orosz jut eszedbe?"

Ti miért zsidóztok folyton? Na, előbb ezt magyarázd meg!

2014. máj. 15. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!